Lumea în imagini și cuvinte

Întrebări cu … miez

Motto:” Fără dreptate, nicio libertate!”   Proverb latin

În continuare, câteva întrebări și remarci, pe care le consider  de actualitate, unii dintre noi cu siguranță că ni le-am pus;(cei care avem o altă viziune asupra ”pandemiei Covid-19”.

La început este cazul să specific că înainte de declanșarea acestei pandemii s-au mai facut testări și în anii precedenți  și cu alte „molime” care s-au abatut peste lume dintr-o dată, cu tot felul de efecte și speculații. Amintim SIDA(HIV), gripa porcină, gripa aviară, ebola, boala vacii nebune(haha), SARS COV-2,  iar acum apoteoza, prin apocalipticul COVID-19 care a carantinat întreaga planetă.

 Astfel au apărut fel de fel de interpretări, informări pe care unii le declară fake-news, alții le consideră perfect reale, iar fiecare dintre noi ne informăm și accesăm acele informații corelate cu nivelul nostru personal de instruire și deschidere a  spiritului și minții. 

Iată totuși niște întrebări care ar trebui să ne pună pe gânduri:

 1. De ce  OMS a declarat „pandemie globală” deși protocoalele oficiale spun că trebuie infectată minim 1% din  populația planetei (erau infectatați doar 100.000 la începutul declarării pandemiei, deși trebuiau  infectați 75.000.000! )??
 2. De ce suntem sfătuiți cu atâta „bunăvoință” de anumite medii de informare, că trebuie să învățăm să trăim permanent cu virusul?  O fi,  acest virus calea spre o societate mai ”democratică” în care „elita” decide ce drepturi fundamentale să ne fie retrase pentru a ne controla cum este de pildă situația de facto în România? 
 3. De ce starea de urgența (pe care am „degustat-o” și ne-am „bucurat” de pe urma ei, trăind zi de zi încălcarea drepturilor fundamentale) se dorește a fi implementată la nivel mondial sub numele de „starea de alertă globală”?? Acest nou mod de viață socială, prin care ne vom pierde definitiv anumite drepturi și libertăți(prin implementarea Legii Distanțării Sociale), este oare dorința umanității??
 4. De ce o preocupare așa de bruscă a organizațiilor mondiale pentru sănătatea persoanelor  peste 65 de ani, când nu de mult timp în urmă aceleași organizații trâmbițau sus și tare că suntem prea mulți pe planetă, iar bătrânii trăiesc „nepermis” de mult??
 5. De ce se amenajează spitale în „cutii de carton” zi și noapte și se continuă campania furibundă de protejare și distanțare socială, purtarea fără noimă și rost a măștilor și mănușilor, (dacă nu, amenzi usturătoare), deși vârful „pandemiei” a trecut oficial??
 6. De ce spitalele refuză orice act de medical dacă nu ai temperatură și simptome gripale??
 7. De ce se supramediatizează furibund campania „salvatoare”a vaccinurilor eminamente toxice pregătite de Bill Gates, ca fiind unica soluție??
 8. De ce se trece sub tăcere și se ignoră calitățile indiscutabile ale remediilor naturiste și a altor tratamente care vindecă rapid (hidroxiclorochina de exemplu) și fără efecte secundare, în defavoarea vaccinării aberante și nejustificate?? 
 9. De ce termo-scanerele devin obligatorii chiar dacă epidemia va fi eradicată? 
 10.  De ce se lucrează la implementarea unui acord  la nivel global care să reglementeze circulația între țări doar pe baza unui „Pasaport Covid-19” sau a unui „certificat digital de vaccinare” marca desigur, Bill Gates??
 11. De ce banii, icoanele, crucile și alte obiecte de cult sunt  declarate ca fiind purtătoare de viruși??
 1. De ce băncile, casele de schimb valutar și amanet sunt deschise, iar Bisericile sunt considerate ca surse de răspândire a virusului fiind închise??
 2.  De ce Biserica Ortodoxă nu i-a atitudine (în proximitatea deschiderii în curând a hotelurilor și restaurantelor, saloanelor de coafură, frizerie, cosmetică, etc.), dar numai a Bisericii, NU??
 3. De ce se dorește implementarea în mod  obsesiv și agresiv a tehnolgiei 5G, a inteligenței artificiale, a monitorizării zi și noapte? 
 4. De ce se vehiculează ideea unei „răzbunări” a naturii pe rasa umană, deoarece a fost crunt exploatată(tot de marile concerne) astfel după ei, va trebui să acceptăm că pentru aceasta, vom plăti toți,  renunțând la anumite libertăți?? Iar viața nu va mai fi niciodată cum a mai fost(adică fără drepturi și libertate)?! 
 5. De ce contactul firesc interuman, viața socială și  personală este înlocuită prin măsura distanțării sociale și prin surogate oferite de posturile Tv. și prin practica Telemuncii și Teleșcolii ca fiind, alături de digitalizare obligatorii pe viitor??
 6. De ce NASA a recunoscut de curând oficial, pentru prima dată în istorie, (cu toate că dovezi sunt de zeci de ani), existența și prezența extratereștrilor??
 7. De ce tocmai acum, Papa a declarat că la reuniunea tuturor guvernelor de pe 14 mai, de la Vatican, că se va discuta despre „venitul minim global”???  Iată cum Papa lasă cele sfinte, și din urmaș al Sf. Apostol Petru devine „formator de opinie internațională”! 

  Cu siguranța mai sunt și alte intrebări….acestea sunt de foarte mare actualitate, sunt vehiculate și susținute cu multe dovezi care incriminează această caracatiță gigantică care și-a extins tentaculele în toată umanitatea. Vom încerca să răspundem și să aducem dovezi în acest sens la cât mai multe din aceste întrebări, cu surse documentate, care le considerăm pertinente și în care avem încredere. 

Cert este, că tot ce nu te doboară, te face mai puternic!

 MAI ESTE LA FEL DE CERT CĂ OMENIREA  SE TREZEȘTE, IAR ÎN CURÂND UN NUMĂR DIN CE ÎN CE MAI MARE DE OAMENI VA REALIZA  GENOCIDUL ȘI CRIMELE IMPOTRIVA UMANITĂȚII FĂCUTE DE O MÂNĂ DE…...fiecare va decide cum o să-i denumească….deoarece, din punctul meu de vedere atributele lor sunt nenumărate și teribil de crunte! 

TRĂIM VREMURI CARE VOR RĂMÂNE ÎN ISTORIA ACESTEI PLANETE ÎNSCRISE CU LITERE DE FOC! SUNTEM GENERATII DE OAMENI  DE PE ACEST  PĂMÂNT CARE ÎN SFÂRSIT NE SCUTURĂM JUGUL ȘI DEVENIM LIBERI!

 191 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *