Lumea în imagini și cuvinte

Ce interese se ascund în spatele „binefăcătoarei” organizații OMS

Articol preluat după ActiveNews https://www.activenews.ro/stiri/Microbiologul-de-renume-international-Vania-Atudorei-OMS-nu-e-o-organizatie-stiintifica-ci-in-primul-rand-politica.-Pandemia-un business-economic-fantastic-pe-care-multi-au-interesul-sa-o-mentina-163327#.X5ge-VmnXUc.whatsapp            De Ștefan Brândușă

” Organizația Mondială a Sănătății nu e neapărat o organizație științifică, ci în primul rând politică, iar izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin tot de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, a afirmat luni(27 oct.2020) Prof. Univ. Dr.Vania Atudorei, cu o experiență de 40 de ani în domeniul microbiologiei farmaceutice și a farmacologiei, într-un interviu pentru emisiunea  ”Reporterii  Actualității” la Radio România Actualități.  Profesorul născut în Botoșani și stabilit în Canada, microbiolog  federal la RMCCM, cu dublu doctorat pe microbiologie în Elveția și Canada iese din tiparele ”experților” prezenți zilnic la posturile TV, care anunță apocalipsa covid în România, semănând teroare. 

Vania Atudorei spune că cifrele date de autorități nu trebuie crezute în totalitate, pentru că un număr de analize sunt fals pozitive, explică faptul că ar fi corect să se spună că oamenii au murit din cauza coronavirusului, nu de covid, iar mulți au interesul să mențină această stare . De asemenea microbiologul, care susține că virusul există, dar nu se teme de el, consideră că unele decizii luate de autorități pentru a stopa răspândirea covid-19 nu au nici un fundament științific. 

Publicăm mai jos cele mai importante declarații din acest interviu. 

”Am în față o hartă o hartă interactivă și mă surprinde să constat că numărul de cazuri pozitive este de 10  la 1000 de persoane,în  România,  iar  în țările vecine este jumătate față de România!   Probabil că măsurile luate nu au fost eficiente.  Ca să numai vorbim că nici cifrele nu trebuie să le credem în totaliate, pentru că un număr de analize sunt fals pozitive. În statistici nu ni se dă și cifra de mortalitate, care în primăvară era foarte mare de 5%.  Acum a scăzut, e la 1% sau și mai puțin, ca la gripă. Mai mult, mă uit la cifre recente, septembrie-octombrie, și trei țări au avut mortaliate ZERO la un milion de locuitori.  Să vedem ce au făcut și ei și să facem și noi același lucru.

Asistam la luarea de decizii mai ales politice și economice, care uneori nici măcar nu sunt justificate și nu au fundament științific. OMS, care nu e neapărat organizație științifică, ci, în primul rând politică, să nu vă surprindă că există incompetență și aici. 

Suntem departe de catastrofaGripei Spaniole.De altfel, în istoria umanității n-a durat nicio pandemie mai mult de 2 ani. Izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin și ele de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, la alte pandemii. Dacă vă amintiți, în primăvară OMS spunea că măștile nu sunt obligatorii și nu sunt recomandate, ca după câteva săptămâni să revină și să spună că trebuie să le purtăm! 

AU MURIT DIN CAUZA COVID

La începutul pandemiei, majoritatea celor decedați erau în vârstă de 70, 80, 90 de ani și cam toți aveau aceleași boli cronice, afecțiuni specifice bătrâneții.  Prezența acestui coronavirus le-a ageavat starea. Nu putem spune că au murit de coronavirus! Din păcate medicii raportează decesul după ultima cauză. 

BUSINESS-UL FARMACEUTIC DE MILIOANE

Sunt companii care-și freacă mâinile și fac afaceri de aur. China fabrică 60% din măști. Ei au vândut în acest an mățti în valoare de 40 de miliarde de dolari, iar prețul la o mască a crescut de 10-20 de ori. Vânzarea de halate și mănuși a crescut cu 50% față de anul trecut. Numai vorbesc de testele de covid, care costă între 30 și 50 de euro fiecare . La această oră pe glob sunt aproximativ 42 de milioane de persoane testate pozitiv. Pe lângă ei sunt zeci și zeci de milioane testate negativ.Dacă înmulțiți numărul lor cu 30 de dolari, obțineți o cifră astronomică numai din fabricarea acestor teste. E un businesseconomic fantastic pe care mulți vor să-l mențină și au tot interesul să susțină o stare de pandemie. ”

NU ACEST VIRUS UCIDE CEL MAI MULT, CI IGNORANȚA ȘI INCOMPETENȚA!

 251 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru Ce interese se ascund în spatele „binefăcătoarei” organizații OMS