Lumea în imagini și cuvinte

De luat aminte!

DE LUAT AMINTE!

Din ce în ce mai multe voci se aud, voci care numai pot fi oprite de OMS și de așa zisă presă”oficială”, care demască cu multiple dovezi atât științifice, cât și cu mult  bun-simț mascarada care a blocat o lume întreagă! 

Frenezia dementă a vaccinării este singura modalitate, în concepția acestor efemeri epigoni care își permit în mod abject să mintă o lume întregă, cu nerușinare, asupra conținutului, efectelor  adverse(deseori letale)  pe timp scurt și lung.  De curand s-a descoperit printre alte substanțe nocive și  prezența oxidului de grafen, o substanță extrem de toxică cu efecte posibil letale!

Vom posta o serie de articole care pun în evidență cu certe dovezi științifice fața neascunsă , a ce se pregătește unei lumi întregi, sub fațada mincinoasă a ”protecției”! 

Din fericire s-a descoperit și antidotul, de fapt mai multe substanțe naturale care neutralizează în bună măsură aceste otrăvuri, având totodată multiple  efecte benefice pentru întregul organism.  Având în vedere importanța capitală,  ele vor fi postate  în subsolul paginii! 

Victory Gladys

https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

http://gazeta-romaneasca.ro/2021/06/02/luc-montagnier-laureat-al-premiului-nobel-nu-exista-nicio-sansa-de-supravietuire-pentru-cei-vaccinati-vaccinarile-ar-trebui-sa-se-opreasca/

IATĂ CU CE SĂ NE PASTRĂM SĂNĂTATEA,  ELIMINÂND OTRĂVURILE INJECTATE

  • În atenţia celor care au contactat virusul sau, s-au vaccinat !!!!!

NEWSTARGET  -ȘTIRI MEDIA NECENZURATE ȘI INDEPENDENTE.

CERCETARE: Extractul de frunze de păpădie blochează proteina spike de legarea de receptorul de suprafață al celulei ACE2 . 

.-publicat pe pag.LUMINAR GEO NANDI la 30 iunie 2021….info preluată de la site NWSTARGET

„Un studiu universitar german a constatat că păpădia comună ( Taraxacum officinale ) poate bloca proteina spike să se lege de receptorii de suprafață ai celulelor ACE2 din celulele pulmonare și renale ale omului. Extractul de păpădie pe bază de apă, preluat din frunzele uscate ale plantei, a fost eficient împotriva proteinei spike D614 și o serie de tulpini mutante, inclusiv D614G, N501Y, K417N și E484K.

Extractul de păpădie blochează proteinele SARS CoV-2 și variantele acestora

Cercetătorii au folosit compuși cu greutate moleculară ridicată, preluați dintr-un extract de păpădie pe bază de apă și i-au pus la încercare în rinichiul uman HEK293-hACE2 și celulele pulmonare A549-hACE2-TMPRSS2. Păpădia a blocat interacțiunile proteină-proteină între subunitatea S1 a proteinei spike și receptorul uman de suprafață celulară ACE2. Acest efect a fost, de asemenea, adevărat împotriva mutațiilor proteice spike din variantele predominante în circulație, inclusiv varianta Regatului Unit (B.1.1.7), sud-africană (B.1.351) și braziliană (P.1).

Extractul de păpădie a împiedicat atașarea particulelor de lentivirus pseudotip de SARS-CoV-2 să se atașeze de celulele pulmonare și a oprit un proces inflamator numit secreție interleukină-6. Deoarece studiul a fost realizat in vitro, sunt necesare studii clinice suplimentare pentru a înțelege modul în care extractul de păpădie este absorbit și utilizat în sistemele biologice ale corpului uman.

Deoarece vaccinurile slăbesc imunitatea efectivului, ierburile naturale promit o prevenire adevărată, o imunitate mai substanțială

Chiar dacă zeci de miliarde de fonduri publice au fost turnate în campanii experimentale de dezvoltare și propagare a vaccinurilor, lumea continuă să lupte cu noi infecții respiratorii, deoarece SARS-CoV-2 este presat să mute în diferite variante. Nu există dovezi care să sugereze că coronavirusurile pot fi eradicate de pe Pământ, astfel încât adaptarea umană va fi esențială în viitor. Extractul de păpădie este una dintre multele plante care vor ajuta la un răspuns imun sănătos. Mai bine, extractul de păpădie s-ar putea dovedi că previne cu totul infecțiile, prin blocarea canalului precis prin care proteinele spike se atașează și provoacă replicarea virală.

Alți compuși naturali au fost investigați folosind studii de andocare moleculară. Nobiletin este un flavonoid izolat din coji de citrice. Neohesperidina, un derivat al hesperetinei, este o glicozidă flavanonă găsită și în citrice. Glicirizina este un compus molecular extras din rădăcina de lemn dulce . Toate aceste trei substanțe naturale blochează, de asemenea, proteina spike de legarea la receptorii ACE2. Extractul hidroalcoolic de coajă de rodie blochează proteina spike la receptorul ACE2 cu o eficacitate de 74%. Atunci când constituenții săi principali au fost testați separat, punicalagina a fost eficientă la 64%, iar acidul elagic a fost eficient la 36%.

Acești compuși naturali (împreună cu extractul de păpădie) pot fi ușor produse în masă, combinate și utilizate ca medicamente preventive pentru toate variantele viitoare de proteine ​​vârf. Aceste plante sunt, în general, recunoscute ca fiind sigure și nu se cunosc cazuri de supradozaj cu extract de frunze de păpădie . Potrivit Cooperării științifice europene pentru fitoterapie, doza recomandată de frunze de păpădie este de 4-10 grame îmbibate în apă fierbinte, de până la trei ori pe zi.

Autorii studiului avertizează că dependența de vaccinuri este riscantă și periculoasă, nu doar pentru sănătatea individuală, ci și pentru imunitatea turmei. Dependența de vaccin se concentrează doar asupra măririi anticorpilor și se dovedește a fi o intervenție cu risc ridicat, cu rezultate pe termen scurt. Leziunile prin vaccin sunt raportate frecvent.

https://minuneanaturii.ro/blog/este-confirmat-quercetina-are-actiune-anti-coronavirus/

https://www.secom.ro/articles/quercitina-ce-este-ce-beneficii-are-cum-se-utilizeaza-si-care-este-doza-zilnica-recomandata

 296 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru De luat aminte!