Editorial

ATENȚIE, CONCENTRAȚIA DE CO2 DE SUB MASCĂ ESTE LETALĂ!

Toți trebuie să știe, să se informeze. 

Pentru cei multi și prosti, cât și pentru cei care manipulează și dezinformează. Concentrația de CO2 sub masca obligatorie. 

Când masca devine un instrument prin care te otrăvești încet și sigur. Gandiți-vă că stați cu masca câteva ore pe zi, la birou, în magazine sau eventual la școală. Zile , săptămâni sau luni întregi. Chiar sunteți spălați pe creier sa înțelegeți că e otrava?

Chiar sunteți atât de indoctrinati să credeți ce va spun mincinoșii de politicieni și presa plătită de criminalii ăștia? Chiar nu mai aveți deloc propria gândire și propria părere? 

Ce exemplificare îți trebuie sa înțelegi că guvernul este criminal și cei care impun aceste legi sunt criminali? 

Gândiți . 

CO2 este un gaz prezent în atmosferă într-un mod natural într-o concentrație de 250 până la 350 ppm.

350-1000 ppm este o concentrație de bună calitate într-o cameră închisă. Asta este Pământul, un spațiu limitat.

1000-2000 ppm, calitatea aerului este scăzută.

De la 2000 la 5000 ppm, concentrația de CO2 începe să provoace probleme (dureri de cap, insomnie, greață). Este un aer murdar.

De la 5000 ppm, prezența altor gaze în aer este modificată, apărând o atmosferă toxică sau săracă în oxigen cu efecte fatale pe măsură ce concentrația crește.

La 10000 este crima.

ARTICOL PRELUAT DUPA https://www.facebook.com/151322851646639/videos/1064602910624271/?sfnsn=scwspwa&extidUFd4m09BheESAFdf

NOTĂ:  În această perioadă, se găsesc  diverse firme, și antreprenori care văzând aceste oportunități macabre, de face bani murdari proliferând comerțul cu măști( botnițe) se grăbesc în mod  cretin să promoveze tot felul de măști cu floricele, desene, inclusiv sloganuri tâmpe, pentru a fi mai ușor de acceptat botnița.  Că vezi  Doamne, o botniță cu floricele  e mai ușor de purtat! 

Lanțul aurit pus de gât,(o analogie), e mai ușor acceptat de cel de fier, dar tot lanț este!!! 

Cel mai grav, este faptul că s-a început și se  continuă obligativitatea purtării măștii de către copii în sălile de sport închise!  Sunt nenumărate relatări ale copiilor care li s-a făcut rău, au leșinat, și au murit la spital!

Sursa: www.cotidianul.ro   și  m.activenews.ro ,  conform știrilor din 16 februarie 2021. Avea doar 9 anișori..

În afară de privarea de oxigen, care este DREPTUL LA VIAȚĂ AL FIECĂREI FĂPTURI DE PE ACEST PĂMÂNT , deformările care apar pe chip, lipsa de contact normal cu fața umană, cu expresivitatea sa complexă, în mod firesc, cauzează în timp o deformare a personalității, o alienare a ființei umane, în special copiilor care își dezvoltă personalitatea și funcțiile cognitive. Este evident ce se dorește….o generație de sclavi care respiră doar când stăpânii le permit…este odios și criminal!

Și uite așa, ne dăm LIBERTATEA  pe nimic, pentru că unii sunt atât de anesteziați  încât nu iau nici o atitudine!  Până la urmă fiecare are ce merită! 

 Victory Gladys

 271 total views,  2 views today

Comentariile sunt închise pentru ATENȚIE, CONCENTRAȚIA DE CO2 DE SUB MASCĂ ESTE LETALĂ!