Editorial

Ce se mai petrece în lume?

Iată că de doi ani lumea, umanitatea,  este supusă unui atac fără precedent sub acoperirea de doi bani,  fără nici un temei a așa zisei „protejări” a populației! 

Presa vândută se dă de ceasul morții încercând să acundă sub preș mizeriile care nu se mai sfârșesc, și dacă un jurnalist cu frică de Dumnezeu, integru, cutează să afirme adevărul, îl hăituiesc și demonizează! Dar cu tot acest atac furibund, adevărul nu mai poate fi ascuns, oamenii deja s-au trezit și s-au săturat să le mai înghită minciunile și nevolnicia. 

Din ce în ce mai multe voci se ridică (cercetători, medici de renume internațional, jurnaliști autentici care demasca atrocitățile realizate în numele vaccinării; vom reveni luna viitoare cu o listă cât mai completă a acestor personalități, (oricum pe site s-au postat anterior articole cu sursă care indică numele și funcția). 

Vaccinarea pe repede înainte cu seruri experimentale până în 2023 (despre a căror efecte secundare și componență nu se suflă un cuvințel), care au făcut sute de mii de victime, din toate categoriile de vârstă, rapelurile care vezi Doamne au devenit ”indispensabile” nu fac decât să explodeze cazurile, să apară noi și noi variante, culmea, în țările în care populația a fost vaccinată în proporție ridicată, diabolic pot spune.  Unde e așa zisa ”protecție”? Doar împărțirea și asmuțirea vaccinaților contra nevaccinaților. 

În diagrama de mai jos puteți observa ravagiile pe care le face așa zisul vaccin, de fapt o armă letală, comparându-l cu vaccinurile clasice.  

Notă: culoarea verde este folosită pentru Covid, cea maron la vaccinurile clasice.

Victory Gladys

http://vigiaccess.org

 172 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *