Pe-un picior de plai pe-o gură de Rai

Profetul Petrache Lupu și mesajul său din 1936

România,   o țară atât de frumoasă și unică….Pământ roditor jinduit de atâți venetici de la începuturi până în prezent!  Situată într-o zonă geografică de importanță strategică, cu o climă echilibrată, bogății nenumărate și un popor cu o istorie fascinantă care încă se hrănește de la izvoarele cunoașterii străbune; România, pământ binecuvântat care a dăruit atâtea genii se poate mândri și cu un profet, numit de către unii, mai în glumă, mai în serios, Nostradamus al României. 

Cine a fost însă  Petrache Lupu?

Am extras din Wikipedia,  enciclopedia liberă – câteva date autobiografice.

”Petrache Lupu (n. 12 octombrie 1907, com. Maglavit, jud. Dolju – d. 14 decembrie 1994, com. Maglavit, jud. Dolj) a fost un cioban din comuna Maglavit, care a pretins că a avut mai multe viziuni divine în cursul anului 1935, într-un loc numit La Buturugi. În decurs de aproximativ un an (între 1935 și 1936), se estimează că peste 2 milioane de oameni ar fi fost în pelerinaj la Maglavit. În 1935 s-a pus piatra de temelie pentru construirea unui așezământ monahal pe locurile unde Petrache Lupu a susținut că a avut viziunile.[1]

Într-una din profețiile sale din 1936 Petrache Lupu face trimitere clară, fără echivoc la vremurile apocaliptice pe care le trăim. 

Nădăjduim că cititorii care parcurg paginile site-ului oglindavietii.ro vor avea o nouă perspectivă asupra situației de fapt, (și prin intermediul acestei viziuni), care ne-a pus fără echivoc, față în față cu propriile credințe, slăbiciuni dar și cu speranțe îndreptățite….. Față în față cu un sistem globalist care pas cu pas ne strânge lațul în jurul gâtului. 

Victory Gladys

Petrache Lupu propovăduind

Astfel am extras acest pasaj din: https://www.ziuanews.ro/stiri/profe-ia-f-cut-de-petrache-lupu-in-1936-doi-ani-rom-nia-europa-toat-lumea-o-s-fie-cuprinse-de-o-nou-boal-1539920

”Mai puțină lume cunoaște profeţia făcută de Petrache Lupu la Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului din 1 octombrie 1936. Absolut tulburător cum Petrache Lupu, un țăran neștiutor de carte, a văzut cu atâta claritate, la aproape un secol în viitor.

 El descrie nu numai pandemia cu noul coronavirus (care va ține doi ani), dar și situația politică actuală, cu hoții și prostituatele de la putere:

„Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

 225 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru Profetul Petrache Lupu și mesajul său din 1936