Editorial

Pervertirea simbolurilor tradiționale – pasul final spre autodistrugere

În timp ce toată lumea se pregătește să intre într-un nou an mai bun, populațiile creștine în special, sărbătoresc Nașterea Domnului, sau Crăciunul cum se mai numește pe plaiurile mioritice. 

Astfel, cu mic, cu mare oamenii sunt cuprinși de febra sărbătorilor de iarnă și lasă deoparte intoxicarea cu vești care de care mai sumbre și lugubre, fără speranță și înfricosătoare.  

Dar anumiți troglodiți, că nu îi pot numi astfel, s-au găsit să-și demonstreze obediența, nepăsarea și prostia fără limită construind un așa zis ”brad de Crăciun”, din dozele de vaccin recuperate, fără să țină cont de lege, de pericolul la care îi expun pe privitori, găsindu-se să ridice acest copac al ororii tocmai în palatul copiilor din capitală!

Citez în continuare câteva detalii, le pot numi lugubre, a despre efortul depus în a construi ”Bradul pro sănătate și pro viață” …ce denumire pompoasă, care nu are nimic de-a face cu sănătatea și cu viața!  Mă întreb, cine a avut ideea nătângă din conducere…și ce fel de angajați au, fără pic de minte, conștiință, biete cozi de topor care execută orbește, incapabili să spună NU! 

Victory Gladys

”Bradul cu o înălțime de 3 metri a fost împodobit cu 19.000 de doze de  vaccin anti-COVID.

Reprezentanții centrului de vaccinare spun că atât cutiile de cadouri care se află în jurul bradului anti-COVID, cât și căsuța, sunt realizate din doze de vaccin Johnson & Johnson, iar bradul – împodobit cu 19.000 de doze de vaccin Pfizer și Moderna.

Bradul – „pro sănătate și pro viață” a fost împodobit în 200 de ore.

„După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare.

Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. “Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție”, se menționează pe pagina de Facebook „RO Vaccinare”.

https://www.antena3.ro/actualitate/amenda-uriasa-centru-vaccinare-brad-craciun-doze-pfizer-622441.html

https://www.libertatea.ro/stiri/amenzi-de-90-000-lei-dupa-bradul-de-craciun-facut-din-mii-de-doze-de-vaccin-la-centrul-de-vaccinare-de-la-palatul-copiilor-3876731

 245 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru Pervertirea simbolurilor tradiționale – pasul final spre autodistrugere