Lumea în imagini și cuvinte

TREZIREA

Iată, că după doi de așa zisă pandemie, de asalt nemilos, concentrat și fără scrupule asupra umanității având ca jalnic pretest  ”lupta” contra inamicului invizibil Covid 19, dar de fapt o luptă pe față împotriva umanității, tot mai mulți oameni din diverse categorii sociale, de vârste diferite, cu orientări religioase diferite, de pe întreg pământul în sfârșit s-au trezit și au realizat mascarada fără precedent, patetică, vulgară și aducătoare de moarte. 

Degeaba presa aservită trâmbițează la comandă zi și noapte îndemnuri paroxistice către vaccinare, către obsesia nebună de a purta masca care creează hipoxie și îmbolnăvește mai abitir ca coronavirusul, către spălatul  mâinilor și dezinfectării obsesive a tot și a toate; degeaba guvernele se dau de ceasul morții de a impune certificate ”verzi”, prin care unora li se ”recunosc” drepturile firești și au ajuns  ”privilegiați”, degeaba se ascund tratamentele eficiente, clasice, ieftine, la îndemâna oricui și care salvează VIAȚA, degeaba se amenință cu tot felul de scenarii apocaliptice, care au de fapt drept scop acapararea puterii, resurselor naturale, a finanțelor  planetare etc., de o mână de obsedați care încearcă cu disperare să preia controlul….încă o dată afirm, DEGEABA! 

Oamenii se trezesc, freamătă, au realizat stupiditatea, minciuna, mizeria morală pe care acești neoameni o trăiesc și o impun întregii umanități.  Din ce în ce mai mulți medici, savanți, cercetători de renume mondial, avocați, unii politicieni necorupți și verticali au strâns rândurile și se pregătesc să demareze cu mii de dovezi palpabile un nou proces Nurenberg II. 

Iată mai jos sursa completă:

”ActiveNews – Știri necenzurate (https://www.activenews.ro/stiri/INCEPE-NURNBERG-II-Klaus-Schwab-Bill-Gates-Tony-Fauci-Boris-Johnson-si-seful-OMS-acuzati-de-crime-impotriva-umanitatii-la-Curtea-Penala-Internationala.-In-Plangere-se-cere-oprirea-campaniilor-de-vaccinare-si-a-tipurilor-de-razboi-ilegal-171508)

 Klaus Schwab, Bill Gates, Tony Fauci, Boris Johnson și șeful OMS, acuzați de crime împotriva umanității la Curtea Penală Internațională. În Plângere se cere oprirea campaniilor de vaccinare și a tipurilor de război ilegal.

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Michael Yeadon, a înaintat o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI), în numele …mii de dovezi cel mai mare proces din istorie numit Nurenberg 2. ”

Iar acesta doar vârful icebergului, pentru că umanitatea numai poate fi mințită și manipulată, TREZIREA a început iar demascarea și condamnarea vinovaților de genogid împotriva umanității este doar o chestiune de timp, care se scurge în defavoarea lor

Este evident că ”stârpirea”coronavirusului se face concomitent cu minimalizarea și ridiculizarea tradițiilor creștine, cu aruncarea lor în desuetitudine și ridicol. Se proslăvește până la saturație sexualitatea desănțată, homosexualitatea și deviațiile stranii,  îndepărtarea de valorile noastre umane, violența, segregarea pe baza certificatului ”verde” și interzicerea drepturilor fundamentale pentru că vezi Doamne, așa și numai așa se oprește virusul! 

Nimic, nimic despre măsuri de prevenție (și sunt mii), despre viață sănătoasă și echilibrată, despre reevaluarea condiției umane și elevarea sa prin întoarcerea spre principii sănătoase și morale în acord cu voia lui Dumnezu! Nimic  despre întoarcerea spre natură și remediile naturale pe care umanitatea le-a urmat de mii de ani! 

Unde privești, în stânga, în dreapta, pe pereții clădirilor, în trenuri, autobuze,  în școli, grădinițe, în toate instituțiile și mai ales în spitale aceleași fraze tâmpe și repetate obsesiv care îndeamnă la aceste  acțiuni: distanțarea socială, purtatul măștii, dezinfectarea excesivă și evident, cireașa de pe tort, vaccinarea cu un așa zis ”vaccin” experimental care a creat deja mii de victime și oameni îmbolnăviți subit. 

Iată mai jos concluziile fostului ministru Varujan Vosganian legate de campania de vaccinare și efectele așa zisei variante omicron.  De altfel domnia sa a făcut și o paralelă cutremurătoare între cazurilor care efectiv au explodat în țările vaccinate în proporție de 70-85% , cu țările care a căror locuitori au refuzat vaccinul și au fost imunizate doar în proporție de 30-35%, deseori doar cu prima doză.  România este a doua țară din Europa ca număr redus de cazuri, fiind în zona verde, pe când supravaccinații se află în capul listei.

 Este oare așa de greu să gândim cu capul nostru? 

https://www.stiripesurse.ro/concluziile-lui-varujan-vosganian-dupa-ce-a-cercetat-datele-din-marea-britanie-tara-cea-mai-afectata-de-varianta-omicron_2156540.html

Victory Gladys

 228 total views,  2 views today