Lumea în imagini și cuvinte

Pași mari spre LIBERTATE

În articolul precedent, numit ”Trezirea”, am punctat și am adus dovezi  clare, pertinente care nu mai pot fi ascunse sub preș sau minimalizate într-un mod criminal, aș putea spune, despre dedesupturile acestei așa zisei ”pandemii”, care are drept scop printre altele negarea drepturilor omului, și testarea pe oameni, ca pe niște cobai, a unor seruri experimentale care nu au NIMIC de a face cu vaccinarea clasică. Astfel, luat de val, președintele OMS, afirmă sus și tare faptul că vaccinurile sunt letale! Să îl credem, doar e o ”somitate”.

https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

Hai să aruncăm o privire asupra conținutului vaccinurilor, care acum nu mai poate fi ascuns, deoarece prea mulți oameni folosiți pe post de cobai au murit sau sunt grav bolnavi în urma inoculării acestor seruri experimentale. 

Sursa:  https://uncutnews.ch/ehemaliger-pfizer-mitarbeiter-bestaetigt-ja-es-gibt-graphenoxid-im-corona-impfstoff-und-das-ist-der-grund/

  EXCLUSIV!  Karen Kingston, fost angajat Pfizer și actual analist pentru industria farmaceutică și a dispozitivelor medicale, a prezentat materiale incontestabile care ar trebui să fie împărtășite întregii lumi!

Fostul angajat Pfizer confirmă: Da, există oxid de grafen în „vaccinul corona” și de aceea :

 Vaccinarea, cunoscută sub numele de „vaccinarea COVID”, este o sentință de moarte otrăvitoare și nimeni nu ar trebui să fie supus vaccinării.

 Cercetătorii spanioli au descoperit recent că vaccinurile corona Pfizer și AstraZeneca sunt în mare parte din oxid de grafen.  Verificatorii de informații și mass-media au luat-o razna încercând  sa discrediteze rapoartele descoperirii.

 Karen Kingston, fost angajat Pfizer, a confirmat acum că oxidul de grafen este prezent în vaccinurile Covid.  „Este extrem de dificil să găsești aceste informații”, a spus ea la Stew Peters Show.

Când Peters a întrebat dacă oxidul de grafen este prezent în vaccinurile corona, ea a răspuns fără echivoc: „100 la sută, adevarat”.

 Kingston suspectează că acest ingredient nu este menționat în brevetele de vaccin, deoarece este toxic pentru oameni și pentru că se poate conecta literalmente la internet.  „Cercetează cât de mult pot injecta oameni înainte de a muri.  Noi suntem cobaiii ”.

 Dacă este activat, pot rezulta daune și moarte.

 Fostul angajat Pfizer a explicat că grafenul poate conduce electricitatea.  Când grafenul are o încărcătură pozitivă, acesta distruge tot ceea cu ce intră în contact.  În acest moment particulele sunt încărcate neutru.  Dacă este activat de un câmp electromagnetic, pot rezulta daune și moarte.  Depinde de câte nanoparticule se află în corp și unde se află, potrivit Kingston.

 „Acestea sunt arme biologice.  Este un genocid planificat ”.

Iată  în continuare alte dovezi edificatoare ale conținutului letal care inoculat cu atâta diabolică perseverență a dus la îmbolnăvire și moartea atâtor milioane de oameni.

”Covid19 este CAUZAT DE OXIDUL DE GRAFEN introdus în mai multe moduri în organism, fiind în legătură cu 5G – Gazeta Romaneasca

 Sursa:  https://gazeta-romaneasca.ro/2021/07/20/covid19-este-cauzat-de-oxidul-de-grafen-introdus-in-mai-multe-moduri-in-organism-fiind-in-legatura-cu-5g/

”Biostatisticianul Ricardo Delgado, dr. José Luis Sevillano și echipa de cercetători și profesori care au efectuat cercetările și care au confirmat prezența nanoparticulelor de oxid de grafen în flacoanele de vaccinare.

 Măștile utilizate și comercializate în prezent conțin oxid de grafen. Nu numai cele care au fost retrase la momentul respectiv, după cum indică mass-media, tampoanele utilizate atât în testele PCR, cât și în testele antigen conțin, de asemenea, nanoparticule de oxid de grafen.

Vaccinul antigripal conținea nanoparticule de oxid de grafen și noile vaccinuri antigripale și vaccinurile noi și presupus intranazale anti-COVID pe care le pregătesc conțin, de asemenea, doze enorme de nanoparticule de oxid de grafen.Oxidul de grafen este toxic și generează trombi în organism, care duc la coagularea sângelui. Oxidul de grafen provoacă alterarea sistemului imunitar.

Oxidul de grafen inhalat provoacă inflamația membranelor mucoaselor și astfel pierderea gustului și pierderea parțială sau totală a mirosului.

Pe scurt, oxidul de grafen este presupusul SARS-CoV-2, presupusul nou coronavirus provocat înainte de boala numită COVID-19. Prin urmare, nu am avut niciodată o izolare și purificare reală a unui nou coronavirus, așa cum este recunoscut de majoritatea instituțiilor de sănăta recunoscut de majoritatea instituțiilor de sănătate la cel mai înalt nivel și în diferite țări …….Boala COVID-19 este rezultatul introducerii oxidului de grafen prin diferite căi de administrare……

Ca orice material, oxidul de grafen are ceea ce numim o „bandă electronică de absorbție”Tocmai această bandă de frecvență este emisă în noile lățimi de bandă de emisie ale noii tehnologii fără fir 5G. De aceea, desfășurarea acestor antene nu s-a oprit niciodată în timpul pandemiei.

Odată cu testele tehnologice 5G ulterioare în diferite părți ale lumii, boala COVID-19 s-a dezvoltat prin interacțiunea câmpurilor electromagnetice externe și a oxidului de grafen din corpul lor. Amintiți-vă că totul a început în Wuhan și acesta a fost primul eșantion de oraș pilot din lume care a făcut testul tehnologiei 5G la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Știm, cauza sau agentul etiologic al bolii este tocmai un toxic chimic și nu un agent biologic, știm cum să-l atenuăm: prin creșterea nivelului de glutation. ‼

Acum sper să înțelegeți de ce insistența tuturor guvernelor de a purta masca și a ne testa a fost disperată, iar pe de altă parte implementarea cât mai rapidă a 5G în cât mai multe orașe a fost la fel. S-a demonstrat că la țară nu au fost multe cazuri Covid. Vaccinurile nu au fost create de către biologi, ci de către ingineri în nanotehnologie, iar acest oxid de grafen a fost împrăștiat de ani în spațiul aerian prin chemtrails, de către avioane specializate.”

Iată imaginea cutremurătoare a ce se petrece în sângele persoanelor vaccinate care au dezvoltat trombi, și care ulterior au decedat. 

În continuare prezentăm un grafic care arată fără dubiu, celor mai sceptici, ce s-a petrecut cu vaccinații, dublu, triplu …și cine știe, va fi mai fi poate un…booster. 

Iată și un grafic reprezentativ al situației din țările vest-europene versus așa zisele ”înapoiatele” țări estice. 

Nu este de mirare că în fața acestor evidențe care nu mai pot fi ascunse guvernul Marii Britanii condus de actualul premier Boris Johnson  a luat decizia istorică, fiind prima țară din lume, de a ridica restricțiile într-o proporție foarte mare, de a elimina certificatul verde, și chiar până a permite persoanelor testate pozitiv să se întoarcă la locurile de muncă, fără a se mai instaura autoizolarea și alte măsuri care au dus pas cu pas, la o rată a inflației nemaintâlnită în ultimii treizeci de ani.  Asta, după ce 80% din populația UK a fost injectată….probabil că se tem că numai are cine să lucreze și totul este într-o cădere liberă….

Sursa:

Marea Britanie anunță încheierea pandemiei. Regatul Unit renunță și la certificatul verde.

Urmărește cele mai interesante materiale pe https://t.me/semnelevremurilor

Oricum, salut această inițiativă care a fost de natură să mai schimbe mentalitatea imbecilizată și morbidă a vacciniștilor furibunzi. 

De altfel în majoritatea țărilor europene, amintind Olanda, Austria, Belgia, Germania, Polonia, și bineînțeles România, au avut loc proteste masive care au mai stopat campania furibundă de vaccinare și atentatul la viață și libertate având drept  cauză așa zisul virus. 

Să sperăm că și România va respira mai liber, la propriu și figurat, iar exemplul Angliei va da oareșce roade și pe plaiurile mioritice; dr. Arafat va fi poate domolit din implementarea regulilor apocaliptice pe care le  îndeasă pe gât românilor,  alături de camarila  obedientă,  zi și noapte, cu atâta perseverență…..Vorba românească:  ”Nu există sat fără câini”. 

Victory Gladys.

 246 total views,  2 views today

Comentariile sunt închise pentru Pași mari spre LIBERTATE