Editorial

Somnul rațiunii zămislește monștri

În timp ce ”pandemia” se relaxează și din ce în ce mai multe țări renunță la măsurile coercitive care au ruinat economia tuturor statelor într-o măsură mai mică sau mai mare, (de a noastră….ce să mai zic…situația este teribilă!); tonul fiind dat de Marea Britanie și ulterior urmată de Brazilia, Turcia, Suedia, Spania, Republica Cehă, Mexic, El Salvador, Japonia, Singapore, etc. ”pandemia” fiind denumită acum în multe cercuri o gripă mai rebelă (de fapt așa a fost mereu….după umila mea părere….);numai în România se caută cu tot dinandinsul, cu o furibundă furie să se demonstreze contrariul!!! 

Nu ajunge că oamenii, în special copii,  sunt sufocați și împinși lent, dar sigur către boli fatale prin impunerea purtării botniței(evident, în afară de sufocat, astupă gura oamenilor, ca să nu poată să își exprime furia, opiniile), cât mai ales, odios fiind interzicerea dreptului fundamental de a respira dat de Dumnezeu!  În postările anterioare am arătat cu lux de amănunte și dovezi clare care este concentrația de bioxid de carbon de sub mască,(letală în timp, care omoară mai rapid ca orice ”virus”). Nu ajunge această sinistră mascaradă care nu are nimic de a face cu medicina, cu prevenția, cu aplicarea tratamentelot adecvate;  s-a trecut cu o frenezie patologică, dementă,  la injectarea populației cu forța,  cu un ser experimental, așa zis-ul”vaccin” care face,  și din nefericire va mai face sute de mii, milioane de victime, pe tot mapamondul!  Nu ajunge refuzul și protestul masiv al populației, și faptul că pas cu pas se demistifică această ”plandemită”, tot mai multe voci, somități, juriști, medici de renume internațional și cu o activitate prodigioasă de zeci de ani, se opun cu dovezi de necontestat, se insistă să se facă, una, două, trei,… zeci de vaccinuri și așa zisele boostere, pentru că vezi, Doamne, doar așa, și numai așa, avem acces la drepturile noastre de ființe umane, la libertatea de a decide asupra propriei vieți, asupra libertății noastre de OAMENI!  

Revenind la plaiurile mioritice, nu mă pot abține să readuc la cunoștință intervenția patetico-chixo-comică pe care Gheorgiță, în disperarea de a vaccina cât mai multe persoane, a adresat-o într-un apel disperat și comunității rromilor din Alba Iulia, stâlcind limba lor maternă, sperând să  le ”înmoaie” inimile și astfel chipurile, să dea buluc la vaccinare! Ce jalnic.. 

Oare acest gen de apeluri nu se fac numai în limba oficială a României  care este limba ROMÂNĂ? Care a fost calitatea sa făcând astfel de apeluri nerușinate? De demnitar al statului român sau sluj pe la casele bulibașelor?  De altfel, a primit răspunsul adecvat: ”canci vaccin” . Nu credem că e cazul să traducem ce înseamnă….

Valeriu Gheorghiță – îndemn la vaccinare în limba rromă.

Tradus: „Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai sa facem vaccinul!”   Traducerea din limba rromani a ”îndemnului”. 

Link postare și traducerea: https://t.me/LegitimaApararePaginaOficiala/129

 Cu toate că în România procentul de vaccinare este unul dintre cele mai scăzute din Europa, și chiar la nivel mondial, aproximativ 40% din totalul populației,  dacă datele sunt corecte, dar mă îndoiesc,…. se insistă cu o încăpățânare feroce, machiavelică,  fără pic de empatie față de dorința poporului, fără să se țină cont de nenumăratele petiții, sesizări, luări de poziție,  proteste, mitinguri, dovezi științifice (doctorii care îndrăznesc aceasta sunt imediat dați în primire Colegiului Medicilor, vezi cazul dr.Hagima și altele asemănătoare), repet, se insistă fără a fi constituțional, la adoptarea certificatului verde, pentru că dacă UE, vrea așa și numai așa, demnitarii statului care au jurat că vor aplica și respecta doarConstituția României, nu mai țin cont de NIMIC!

 Prea le e frică și nu au simțul răspunderii,  verticalitatea, inteligența necesară să realizeze că roata se întoarce și cei din urmă vor fi cei din dintâi!  Să vedem atunci când vor da socoteală pentru crimele comise dacă vor fi suficiente găuri de șerpi și vizuini de vulpi în care se vor ascunde!!! 

Materialul este din data de 3.04. 2022, când noaptea, pe furiș,  ”autoritățile” ne vând viața și libertatea! 

Sursa: https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/informatie-de-presa-privind-proiectele-de-acte-normative-incluse-pe-agenda-edintei-guvernului-romaniei-din-3-februarie-2022   https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2022/02/OUG-2.pdf

”Azi, în ședința de Guvern, printr – o OUG de completare a OUG nr. 68/2021

Nu au avut tupeul sa o facă în Parlament.O fac acum, la sfârșitul pandemiei prin OUG.     Nu exist ACTUALIZARE 21:00: Guvernul are pe masa de lucru chiar în acest moment  o Ordonanță de Urgență privind permanentizarea Certificatului Covid. Surse din Guvern ne informează că …

a. alin 12 ind 2 in forma prezentata pana acum.

ACTUALIZARE 21:00: Guvernul are pe masa de lucru chiar în acest moment  o Ordonanță de Urgență privind permanentizarea Certificatului Covid. Surse din Guvern ne informează că …

 Sursa:  https://m.activenews.ro/stiri/ALERTA-MEDIA-Certificatul-Covid-in-curs-de-adoptare-de-catre-Guvern-prin-Ordonanta-de-Urgenta.-PROTEST-SPONTAN-IN-PIATA-VICTORIEI.-Romanii-au-iesit-in-Piata-si-cu-masini-care-claxoneaza-ca-in-Canada.-VIDEO-IN-DIRECT-172477

Și astfel s-a votat….evident că este ilegal, și sperăm că instituția Avocatului Poporului va lua măsurile necesare.  Sperăm….

 Din sursele noastre, la acest moment nu avem confirmarea ca această hotărâre antiromânească  a fost dată spre publicare și în Monitorul Oficial! 

Cu toate că românii reacționează, guvernul o ține tot pe a lui, mut, orb și surd la tot ce vine din partea propriilor cetățeni care l-au votat, dar plin de oarbă credință față de directivele UE…parcă UE le dă salariile, pensiile și cetățenia română!  Atât de jalnic! 

 Sursa: Sputnik Moldova-România (https://ro.sputnik.md/20220204/guvernul-incalca-legea–societatea-civila-reactioneaza-canadian-48578257.html)

„Guvernul încalcă legea” – societatea civilă reacționează ”canadian”

La București, aseară, românii au încercat, ieșind cu mașinile la Piața Victoriei, să atenționeze guvernul asupra efectelor haosului și absurdului…”

Iată mai jos părerea domnului avocat Gheorghe Piperea vis-a vis de această nouă calimitate pe care guvernanții o servesc poporului român la început de an…..

Sursa:  https://ro.sputnik.md/20220204/piperea-oug-ul-pentru-certificat-verde-este-anti-constitutional-iar-ue-va-fi-desfiintata-48599705.html

Avocatul Gheorghe Piperea atacă OUG-ul privind certificatul verde, adoptat joi seara de Guvernul Ciucă, dar atrage atenția și că UE va fi desființată pentru că a prelungit obligativitatea acestui certificat pentru încă un an de zile

Sputnik Moldova-România (https://ro.sputnik.md/20220204/piperea-oug-ul-pentru-certificat-verde-este-anti-constitutional-iar-ue-va-fi-desfiintata-48599705.html)       Piperea: OUG-ul pentru certificat verde este anti-constituțional, iar UE va fi desființată. 

 Ironia sorții face ca Ministrul Sănătății, d-nul  Rafila,  să apară public, și să declare contrariul:

 Sursa: https://m.activenews.ro/stiri/Claudia-Marcu-Rafila-spulbera-campania-de-vaccinare.-Serurile-nu-au-efect-172504

Rafila spulberă campania de vaccinare. Serurile nu au efect! | ActiveNews

ActiveNews – Știri necenzurate (https://m.activenews.ro/stiri/Claudia-Marcu-Rafila-spulbera-campania-de-vaccinare.-Serurile-nu-au-efect-172504)

Persoanele nevaccinate nu mai reprezintă un pericol public, astfel că dovada vaccinării nu mai trebuie…”  

Întreb retoric….și atunci de ce ne vaccinați și ne călcați în picioare drepturile fundamnetale dacă tot nu sunt bune de nimic? Ale cui interese le promovați de fapt?   Relaxarea și ieșirea din mizerabila stare de așa zisă alertă,(veste pe care au început să o tot fluture Arafat și Rafila),  de altfel neconstituțională, ca multe acte scoase pe bandă rulantă, are un preț tragic: certificatele care învrăjbesc oamenii și care unora le condiționează viața și libertatea în funcție de câte rapel-uri mai fac! 

Iată pentru ce se vrea atâta vaccinare și certificate….cutremurător și extrem de cinic și neuman!

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/PARINTI-aveti-grija-ce-faceti-DOVADA-%E2%80%9Eeficientei-vaccinurilor-lui-Gheorghita-si-Arafat-CEA-MAI-VACCINATA-comuna-este-CEA-MAI-INFECTATA-din-tara.-Dumbravita-raportata-de-propaganda-cu-vaccinare-de-63-47-la-hectar-are-rata-de-infectare-41-74-172358

Este evident, sper, că așa zisa ”protecție” nu are, nu a avut și nici nu o să aibe nimic de a face cu reala protecție a cetățenior României!  Plandemia a sădit doar panică, deznădejde, moarte, minciună, și sărăcirea inimaginabilă a României!  Sper că  marea majoritatea a românilor au realizat asta!

Gladys Victory

 187 total views,  2 views today

Comentariile sunt închise pentru Somnul rațiunii zămislește monștri