Lumea în imagini și cuvinte

Jurământul lui Hipocrate (cred că se răscolește în mormânt…)

 Explicație: Dragi cititori, acest material  se referă în bună parte la situația din țara noastră,  dar anumite circumstanțe se aplică la nivel mondial.  Iar jurământul lui Hipocrate se aplică tuturor medicilor, indiferent de pe ce meridiane sunt….

În următorul material vom face o paralelă între celebrul  și actualul jurământ al faimosului medic, Hipocrate  și…cum este el respectat de către unii doctori de azi de pe tot mapamondul.  Am tot respectul față de medici, am prieteni medici și înțeleg foarte bine ce presupune această profesie, de fapt o vocație, care pornește din interior pentru mulți dintre ei….dar, pentru alții înseamnă cu totul altceva….din nefericire!    Hipocrate a fost considerat unul de cei mai de seamă medici ai antichității. După concluziile mai multor oameni de știință Hipocrat din Cos a trăit, cităm:  ”aproximativ între anii 461-377 î.d.Hr.”, deci la un secol după Pitagora, Platon și Socrate. 

În continuare prezentăm Jurământul lui Hipocrate, prestat și astăzi de medicii din întreaga lume.  În ce măsură este el respectat, vom detalia in extenso. Oricum, în această ”plandemie” s-a văzut clar valoarea și calitatea umană a doctorilor, verticalitatea și respectarea sau nu, a acestui jurământ care practic îi investește cu această imensă responsabilitate de a fi medic!

”Jur pe Apollo medicul, pe Asclepios, Higea și Panaceea și iau ca martori pe toți zeii să respect după puterea mea, următorul legământ:

Să prețuiesc ca și pe părinții mei pe cel care m-a învățat această artă, să trăiesc în comun cu el și dacă este necesar să împart și bunurile mele cu el; să-i consider copii ca pe proprii mei frați, să-i învăț această artă, dacă ei astfel doresc, fără plată sau vreo promisiune scrisă, să împărtășesc fiilor mei și învățătorului care m-a învățat pe mine și discipolilor care s-au legat pe ei înșiși și au fost de acord cu regulile profesiunii, iar numai acestora preceptele și învățăturile. Voi prescrie tratamentul pentru binele bolnavilor mei după capacitatea și priceperea mea și NICIODATĂ NU VOI VĂTĂMA PE NIMENI. 

Ca să fiu pe placul cuiva nu voi prescrie un medicament ucigător și nu-i voi un sfat care  să-i cauzeze moartea, nici nu-i voi da vreunei femei femei un pesar pentru a-i provoca avortul. Îmi  păstra puritatea vieții mele și a artei mele.

 Nu voi tăia ca să scot pietre, chiar la bolnavii la care boala se manifestă. Voi lăsa această operație să fie făcută de cei care practică aceasta(specialiștii în această artă).  

În fiecare casă în care ajung, voi intra numai pentru binele bolnavilor mei,  ținându-mă departe de orice ademenire și mai ales de plăcerea dragostei cu femei sau cu bărbați, fie ei liberi sau sclavi.  Tot ce pot să aflu(poate să-mi ajungă la cunoștință), în timpul exercitării profesiunii mele, sau în afara profesiunii mele, sau în relațiile zilnice cu oamenii, ceea ce nu ar trebui răspândit voi păstra ca taină și nu voi destănui niciodată.

DACĂ VOI PĂSTRA ACEST JURĂMÂNT DE CREDINȚĂ, SĂ MĂ POT BUCURA DE VIAȚĂ ȘI SĂ-MI POT PRACTICA ARTA, RESPECTAT DE TOȚI OAMENII ȘI DE-A PURURI, iar dacă îl voi nesocoti sau încălca, soarta să-mi aducă doar nenorociri.”

Sursa: (Viorica Danila, Engleza pentru medici, ed.II, Ed. Medicală, București, 1981, pg.17-20).

Acesta este deci jurământul….  iată  ideea principală pe care am subliniat-o și care înnobilează pe toți doctorii și cadrele medicale care oferă consultații, tratamente diverse, asistență medicală de diverse grade și complexitate. Voi prescrie tratamentul pentru binele bolnavilor mei după capacitatea și priceperea mea și NICIODATĂ NU VOI VĂTĂMA PE NIMENI. 

Mă întreb cu stupoare și plină de o firescă indignare….oare cum pot trăi medicii care vaccinează pe capete, de-a valma, copii, bătrâni, persoane cu diverse dizabilități, cu boli grave deja preexistente, etc.(contra unui comision generos, desigur), cu un vaccin experimental? Care a fost scos pe bandă rulantă într-un an maxim, când în mod normal sunt necesari 10-15 ani!!!   Oare au trecut prin facultate ca gâsca prin apă și nu știu chiar NIMIC despre efecte adverse,  despre contraindicații, despre substanțele toxice care au cauzat atâtea victime în rândurile tuturor categoriilor de vârstă?

  Cum este posibil ca niște ființe umane…(mă întreb dacă sunt umani în primul rând), toți cei care promovează vaccinurile, în primul rând marile concerne farmaceutice care nu se dau în lături de la nimic pentru a obține PROFIT(Big Farma), pentru că aceasta este miza:  banii, influența, controlul, preluarea puterii mondiale, etc.;  apoi șefii de stat, guvernele, ministerele de resort, medicii în primul rând( șantajați deseori, amenințați, sau pur și simplu inconștienți) să vaccineze cu de-a forța tot ce le iese în cale, astfel ADIO DREPTURI UMANE, ADIO CONSTITUȚIE, ADIO VIAȚĂ! ?

Cum este posibil să se închidă atâtea spitale, transformate fiind fie în centre de vaccinare, fie numai cu specific covid,  sau faimoasele ATI, adevărate locuri de torturare și omorâre ..deoarece se urmează  încă protocolul criminal, nu Jurământul lui Hipocrate, iar condiția de vindecător al cadrelor medicale s-a transformat în cea de călău, pentru mulți dintre pacienții lor… 

Arafat știe tot, mai ales cum să provoace drame, dezinformări, știri alarmiste și în mare parte neadevărate, prin gura largă a presei vândute care zi și noapte trâmbițează obsesiv minciuni. Iar ce este mai grav, unii …din fericire din ce în ce mai puțin, le și cred!  Pentru că tot am adus vorba de echitate și profesionalism care lipsește cu desăvârșire multora, mă întreb cum poate ”dr.” Arafat să privească oamenii despuiați, intubați cu oxigen industrial, înghețați(pentru că vezi Doamne, au nevoie de aer cât mai rece iarna, nu le ajunge oxigenul băgat cu forța pe gât), tratați sub-uman, și condamnați efectiv la moarte?  Cum este posibil ca 90% din cei internați la ATI, să moară????

Dar se pare că aceste grozăvii au fost date în vileag, parțial. În continuare vom posta anumite informații care ne-au parvenit cu sursele respective. Mă întreb dacă Gheorghiță, Arafat, Rafila et company știu asta…că tot vorbim de medicină și jurământul lui Hipocrate…

Iată puncte de vedere și luări de poziție ale medicilor care respectă și aplică jurământul lui Hipocrate! Și nu mă îndoiesc că sunt mii, milioane, care curând nu vor mai putea fi opriți, intimidați în a spune adevărul! 

”ALARMĂ GRAVĂ trasă de dr. Monica Pop: Sunt foarte mulți morți și internați la ATI și nu sunt de Omicron! Vreau să se spună adevărul! Ziaristul TVR Dorin Chioțea, TRIPLU VACCINAT, grav infectat. Ce ucide românii în acest moment?”

Sursa:  https://www.activenews.ro/stiri/ALARMA-GRAVA-trasa-de-dr.-Monica-Pop-Sunt-foarte-multi-morti-si-internati-la-ATI-si-nu-sunt-de-Omicron-Vreau-sa-se-spuna-adevarul-Ziaristul-TVR-Dorin-Chiotea-TRIPLU-VACCINAT-grav-infectat.-Ce-ucide-romanii-in-acest-moment-172642

Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus: Pentru UN MEDIC, incitarea la acțiuni ce pun în pericol viața copiilor este UN ACT CRIMINAL! DEZONORANT și DESCALIFICANT!

Sursa: https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Dr.-Damian-Baciu-spulbera-in-18-puncte-propaganda-criminala-a-Ministerului-Sanatatii-pentru-vaccinarea-copiilor-de-la-5-ani-in-sus-Pentru-UN-MEDIC-incitarea-la-actiuni-ce-pun-in-pericol-viata-copiilor-este-UN-ACT-CRIMINAL-DEZONORANT-si-DESCALIFICANT-172229

”Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) recunoaște că „am putea ajunge să avem probleme cu răspunsul imunitar” din cauza prea multelor rapeluri (Video)

Sursa: https://mucenicul.wordpress.com/2022/02/14/agentia-europeana-a-medicamentului-ema-recunoaste-ca-am-putea-ajunge-sa-avem-probleme-cu-raspunsul-imunitar-din-cauza-prea-multelor-rapeluri-vide

În timp ce mii de oameni mor cu zile în spitalele exterminatoare, mii, zeci de mii de români mor cu zile acasă, netratați, dați afară din spitale, sau băgați cu de-a valma la covid. Asta drept rasplată pentru că au cotizat o viață întreagă la sistemul de sănatate, pentru că unii sunt la vârsta pensionării iar statul s-a săturat să le plătească pensiile. Trebuie scoase oarecum cheltuielile cu milioanele de doze de vaccinuri experimentale expirate și distruse.                 Este efectiv apocaliptic ce se petrece acum în România, și este evident că nu este nici un act medical….criminal DA!

Iată unde se duc banii românilor în afara plăților salariilor celor care ne condamnă a moarte și storc vlaga din popor. 

 Sursa: https://playtech.ro/stiri/cat-a-crescut-datoria-externa-a-romaniei-in-doar-un-an-suma-este-halucinanta-471746/amp

Rând pe rând, în  majoritatea capitalelor statelor  de pe toate continentele sunt organizate marșuri pentru libertate. 

Sursa:  https://solidnews.ro/politica/2022/02/15/coloanele-foamei/

”Urmărește cele mai interesante materiale pe https://t.me/semnelevremurilorColoanele foamei – Solid News

Autor: Sorin Roșca Stănescu Rând pe rând, în capitalele lumii sunt organizate marșuri pentru libertate. România este excepția care confirmă regula. Demonstrațiile care au loc sunt demonstrații ale supraviețuirii. Coloane ale foamei. În România, supraviețuirea e pe primul loc. Iar acest fenomen merită a fi cercetat și analizat. Statistica este implacabilă. Pe parcursul anului trecut…”

Iată și alte efecte ”binefăcătoare” pe care le capătă unii de la vaccinare…aspecte cutremurătoare, oarecum de așteptat,  susținute cu dovezi solide de reputați oameni de știință.

Sursa: https://t.me/semnelevremurilor.Lumea după Eufrosin

 (https://eufrosin.wordpress.com/2022/02/14/cine-vrea-sida-in-urmatoarele-12-24-de-luni-este-poftit-la-vaccinare-dovezi/)

Cine vrea SIDA în următoarele 12-24 de luni, este poftit la „vaccinare” – dovezi… Blestematele seruri anti-ceva-care-nu-a-fost-izolat pînă acum, au un efect concret: suprimarea imunității naturale pînă la punctul la care cei care s-au injectat, dezvoltă Sindromul auto-imun cunoscut ca SIDA doar că prin intermediu serurilor cu care am fost constrînși și înșelați pentru promisiunea mincinoasă a unei vieți normale – și care are un nume: CovAids.

Dr. Iulian Șerban: Care este legătura între vaccinul pentru COVID și SIDA (AIDS) sindromul determinat de infecția cu virusul numit HIV

https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Iulian-Serban-Care-este-legatura-intre-vaccinul-pentru-COVID-si-SIDA-AIDS-sindromul-determinat-de-infectia-cu-virusul-numit-HIV-172728

 Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Numarul-victimelor-vaccinurilor-COVID-continua-sa-creasca-Un-total-de-10.747-decese-si-70.746-de-vatamari-grave-au-fost-raportate-numai-in-SUA-in-urma-administrarii-serurilor-COVID-de-la-inceputul-campaniei-de-vaccinare-172741

Văzând că dovezile ies la iveală, iaca că se termină pandemia peste noapte….ieri, stare de alertă, azi…relaxăm….. vai, vai….

Circul cu pandemia a luat sfârșit: Guvernul mafiot ia în calcul anularea stării de alertă și implicit a tuturor restricțiilor

Sursa: https://ortodoxinfo.ro/2022/02/14/circul-cu-pandemia-a-luat-sfarsit-guvernul-mafiot-ia-in-calcul-anularea-starii-de-alerta-si-implicit-a-tuturor-restrictiilor/

Alte decizie istorică a CCR, care ne mai scoate din acest balamuc întreținut cu atâta determinare. Absurditatea purtării măștii de protecție a fost în sfărșit anulată…..putem măcar respira neamendați și fără a fi hăituiți ca animalele pentru că vrem  doar să respirăm.  

Sursa: https://www.cotidianul.ro/ccr-decizie-pe-masca-de-protectie/

 Decizie de maximă importanță luată astăzi de CCR. Judecătorii au decis în unanimitate că actul normativ care prevede că pe durata stării de alertă, prin ordin comun al ministrului sănătății și ministrului afacerilor interne se poate institui obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă ESTE NECONSTITUȚIONAL.

Credem că  vor veni vremuri mult mai bune! Curând, această revoltă benefică, plină de elan și conștientizare va cuprinde întreaga planetă iar adevărul va fi expus în splendoarea lui. Mulți oameni vor înțelege această înșelătorie planeteră, dar pentru unii va fi prea târziu….cu atâtea vaccinuri și boostere. 

Victory Gladys

 245 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru Jurământul lui Hipocrate (cred că se răscolește în mormânt…)