Editorial

Martie – primăvara libertății?

Iată că dintr-o dată, ca și cum apeși pe întreurăpător, în mulțimea zvonurilor de tot felul, se sfârși cu ”plandemia”! Așa, dintr-o dată, s-a decis că nu mai este decât o banală gripă și toată mascarada, hăituirea oamenilor, amenințări de tot felul, demiterea pentru că vezi Doamne nu s-au lăsat pacăliți de vaccinarea cu serul experimental, școli închise și copii traumatizați și  forțați să poarte botniță,  spitale de asemeni închise și oamenii lăsați să moară cu zile pentru că numai Covid exista, și altceva NIMIC; toate bolile dispăruseră, și brusc, România a devenit cea mai sănătoasă țară din lume, fără alți bolnavi!  Nu s-a suflat un cuvințel măcar despre metode de prevenție și terapii alternative care sunt mii! Doar sufocarea cu masca și vaccinarea cu serul experimental era trâmbițată isteric pe toate canalele de informare, zi și noapte, obsedant, paranoic! 

Să mai continuăm cu tragedia oamenilor ”oxigenați” cu forța și lăsați să moară de frig în spitalele înghețate, sedați și legați de pat ca animalele? Să mai pomenim de incendiile  care în anumite spitale alți nevinovați au ars de vii? De oameni care au decedat și trimiși familiilor în saci precum animalele?  Unde s-a mai pomenit așa ceva? Evident, doar în România unde s-a declanșat cea mai mare vânătoare de oameni!  Ce este straniu este că nici un demnitar nu a fost răpus de boală, că nimeni nu a murit de covid pe stradă, sau acasă..cel puțin presa nu a suflat nici un cuvințel despre aceasta. Doar în spitale oamenii intrau pe propriile picioare, și ieșeau fie în saci, fie în coșgiug, fie căpătuiți cu boli noi și deseori incurabile. Un număr mic se vindecau, într-adevăr, destinul bun sau vre-un doctor milos îi salvau…… În postările anterioare am arătat lux de amănunte și cu sursele aferente, celor doritori să vadă și alte aspecte.  Probabil milioanele de cazuri de îmbolnăviri, decese, efecte secundare foarte grave, nu au mai putut fi dosite, și s-a decis încheierea”plandemiei”. 

Oricum, chiar și în aceste condiții odioase, poporul român a rezistat eroic!

Cum, necum covidul a fost alungat, și o altă amenințare bate acum la ușile lumii întregi- Războiul! 

 Sursa:  ActiveNews – Știri necenzurate (https://www.activenews.ro/stiri/Date-CDC-Peste-1-milion-de-evenimente-adverse-si-aproape-27.000-de-decese-au-fost-raportate-catre-VAERS-de-la-inceputul-campaniei-de-vaccinare-cu-serurile-COVID-173875)

Date CDC: Peste 1 milion de evenimente adverse și aproape 27.000 de decese au fost raportate către VAERS de la începutul campaniei de vaccinare cu serurile COVID. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au publicat vineri noi date care arată că un total de 1.226.314 raportări de evenimente adverse apărute în urma vaccinurilor COVID au fost …

Victory Gladys

 166 total views,  2 views today

Comentariile sunt închise pentru Martie – primăvara libertății?