Lumea în imagini și cuvinte

Credința nu o poate lua NIMENI!

Iată că se sfârși cu pandemia peste noapte….cu milioane de oameni vaccinați cu serul experimental, și alte milioane morți și căpătuiți  cu diverse boli,  post efecte secundare, după experimentul pe rasa umană!   Mă întreb cine plătește pentru acest experiment?! Vor fi vor odată trași la raspundere călăii umanității?  Acum ca să se abată atenția de la fraudele comise, de la sărăcirea populației, de la foametea care bate la ușă,  avem un nou subiect războiul ruso-ucrainean, în care președintele Zelenski, de profesie comediant, face legea în Europa dându-se de ceasul morții că nu primește suficienți bani pentru a rezista ”invaziei” rusești.  Tot mai multi reporteri  aflați în teatrul de război afirmă contrariul. Iată un scurt clip cu o reputată jurnalistă franceză care aflată la fața locului afirmă contrariul. Demonizarea lui Putin a ajuns la un nivel isteric, dar totuși, tot Putin poate închide sau nu…robinetul cu combustibil de care Europa este dependentă. Așa că ce vor face? 

Conflictul acesta este din nefericire plătit cu vieți nevinovate, cu mii de oameni care au luat calea bejeniei, dar si cu alții, de alt soi care profită de pe urma lui așa cum se fac dezvăluiri în national.ro

national.ro (https://www.national.ro/dezvaluiri/mafia-ucraineana-refugiata-la-iasi-constanta-bucuresti-755986.html)

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Mai mult, acum atenția lumii este atrasă către conflictul de mari proporții dintre alt gigant, China și Taiwan. 

Toate acestea în timp ce în lume apar violente mișcări de stradă, protestele se întețesc, oamenii sunt flămânzi, prețurile explodează, spitalele sunt pline(și vor mult timp de acum înainte) de cei care au acceptat, sau au fost forțați, intimidați, să se vaccineze.  Aceste proteste sunt de bun augur pentru că demonstrează că tot mai mulți oameni s-au trezit, că numai pot fi păpușăriți de miciunile mass-mediei corupte,  de mascarada în care unii mor de foame, iar alții, o minoritate de altfel, ”decid” care este destinul omeniriiOricum, ei sunt pe cale de dispariție și acum își joacă ultima carte. 

În curând adevărul va ieși la iveală. Până atunci, și de altfel mereu și mereu credință în Dumnezeu, calm, încredere, speranță. 

Gladys Victory

 151 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *