Pe-un picior de plai pe-o gură de Rai

Din misterele României

Dragi cititori, nu degeaba deseori România este supranumită ”Grădina Maicii Domnului”. Ca nicăieri în lume, Dumnezeu a orânduit zone de o ireală frumusețe, misterioase, care stârnesc mirarea, suscită interesul cercetătorilor și ”paranormalilor”. Cunoscute în popor ca și ”guri de rai”(locuri în care tărâmul văzut comunică cu o altă dimensiune, în plan subtil), o explicație care este ușor de înțeles și totodată conform unor descoperiri recente; aceste locuri sunt cunoscute de mii de ani de sacerdoții traco-geți, la rândul lor fiind lăsate moștenire de poporul protoistoric hiperboreu. În acest sens marele istoric și patriot Nicolae Densușianu în monumentala lucrare ”Dacia Preistorică” a descris pe larg, cu surse binedocumentate din cele mai celebre biblioteci ale vremii. Noi am publicat pe site un articol in extenso despre Nicolae Densușianu. Am considerat să publicăm acest articol foarte bine scris deoarece aduce o lumină nouă, plină de mister, totodată cu trimiteri la cercetările care s-au făcut acum ceva vreme pe vremea lui N. Ceaușsescu și care au pus în evidență locuri deosebite care nu se supun regulilor fizice cunoscute. De altfel, cine nu cunoaște Sfinxul, Babele, vârful OMU? Sunt convinsă că și numai odată vizitând aceste locuri, ”ceva”se transformă în mod inexplicabil în ființa noastră, amprenta locului, a vibrației specifice ne marchează pentru toată viața, chiar dacă poate în acel moment nu suntem pe deplini conștienți.

Victory Gladys

Sursa: Știri Estreme via Claudia Simona Paraschivoiu.
„Există zone în România unde, inexplicabil pentru omul de rând, turiștii simt o stare de bine, liniște și echilibru, unde plantele cresc miraculos și clima este echilibrată.
Sunt locuri cu o încarcatura energetică extraordinară, locuri în care pamantul „pulsează”. Cercetatorii le-au studiat ani la rând și au scris tratate peste tratate, ajungând la concluzia că Romania beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă.
Strămoșii nostri cunoșteau toate punctele energetice de mare putere ale României și le însemnaseră cu megaliți și altare ciclopice, dedicându-le zeilor primordiali. Cercetătorul Gheorghe Șerbana și un fost ofițer în unitatea de extrasenzoriali ai generalului Ilie Ceaușescu ne ajută să construim această hartă energetică a României.

Cum se formează energiile

Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formațiune cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri și se modifică sub influența proceselor geofizice și cosmice. Aceste linii de putere ating forța maximă în anumite zone, care emit radiații numite „curenți de inteligență”. Locurile în care „biocurenții inteligenți” ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeați valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” și sunt marcate, în general, de megaliți.
Deloc întamplator, în acele zone a existat ocultată civilizație a uriașilor și, mai târziu, au apărut nucleele civilizației oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mânăstiri, apărând aceste locuri divine. Așa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra României se întinde una dintre cele mai puternice „umbrele” protectoare de pe întreaga planetă.

Ce învățau paranormalii generalului Ilie Ceaușescu

Unul dintre ofițerii „paranormali” ai generalului Ilie Ceaușescu a precizat că întregul lor antrenament urmărea să le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru asta erau duși iî anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: COZIA – FRUNȚI – NEGOIU, GHIȚU – NEGOIU, IEZER – NEGOIU, denumit și TRICORNUL DACIC.

Acesta este cel mai activ și cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare. Urmează NEHOIAȘU – PENTELEU, GORU – LACAUȘI; PETROȘANI – TISMANA; ABRUD – CÂMPENI; INA – CĂLIMANI; BARGĂU – GIUMALĂU; TOROIAGA – ROTUNDA; GRINTȚESU – RARĂU; SLANIC MOLDOVA; SOVEJA – LA GROTE(!). în acest ultim punct ajungeau ofițerii care trecuseră la un stadiu superior al cursurilor de percepție extrasenzorială.

Triunghiul divin Omu – Babele – Sfinxul

În România, cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu – Babele – Sfinxul, de o putere incalculabilă. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-lăptoasă, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepția extrasenzorială. Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Târgu Jiu, cu a sa „peșteră fără capăt”, unde se crede ca Zamolxis îi invața pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului și trupului (poli-vraci).

Bioenergoterapeuții de azi spun că Polovragiul este cea mai buna zonă pentru tonifierea generală a organismului. Sarmizegetusa era un adevărat panteon al cunoașterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părți de prăpăstii adânci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscripții într-o limbă nedescifrată. Pentru bioenergoterapeuți, Sarmizegetusa este o zonă ce activează creativitatea și aptitudinile pentru educație.

Panteonul de la Căscioarele

Cercetătorul Gheorghe Șerbana indică o alta zonă a „urieșilor”, Panteonul de la Cascioarele, o vatră primară a civilizației. „La Căscioarele a început Istoria, care se trage de la Istru!”, spune Gheorghe Șerbana. „Aici a existat o minunată civilizație a zeilor tătâni ai omenirii. Aici au fost găsite necropole de urieși și pietre cu inscripții ciudate, cu linii ce parcă delimitează zone numai de stravechi știute.
Cu aparatură modernă se poate constata o zonă geoenergetică deosebita și o acustică nemaipomenită. Cine doarme noaptea aici, în zona Panteonului de la Căscioarele, aude clar și Șoaptele oamenilor de pe malul celălalt al Bălții Izvorului Catalui.”

 231 total views,  1 views today

Comentariile sunt închise pentru Din misterele României