Să fim sănătoși

Precauție și conectare

Dragi cititori, un articol foarte interesant, cu multe sfaturi pline de bun simț, care aplicate cu consecvență ne vor transforma mult în bine viața de zi cu zi.  Sursa este vizibilă în subsolul paginii. 

Victory Gladys

Cu multă precauție, cautăm să ne conectăm cu lumina solară, preț de câteva minute, dacă cerul pare cât de cât curat. 

Ne actualizăm și ne purificăm mintea și trupul, optimiști, pentru că nu este totul precum pare.      Dacă este vizbil “norul de praf” sau chiar cerul “ galben prăfuit” putem opta pe remedii de homeopatie care să ne ajute să eliminăm nanoparticule metalice, ceea ce inhalam din poluare masivă (carbonul vegetal activ, zeolita, spirulina albastra si verde, argila, uleiul ozonat de cânepă, dioxidul de clor, ceaiurile de cimbru, de oregano, de ceapa si coji de nuci, sunt indicate în doze progresive, dacă suntem convinși că nu avem nicio alergie, ori afecțiune care să degenereze alte complicații). 

Evităm activitățile cotidiene afară, în orele intense de caldură. 

Ne hidratam corespunzător (consumăm cantități mici de apă, dar la interval frecvent). 

Introducem vitamina C, Citricele, pătrunjelul, coriandrul în lichidele pe care le consumăm, fie sucuri naturale, smoothie-uri, supe, etc. 

Consumăm țelina apio, ceapă roșie, varză roșieConsumăm țelina apio, ceapă roșie, varză roșie, ridichie neagră, sfleclă, fructe de pădure, urzici, știr, lobodă, leurdă, măcriș. 

Salate de crudități și cele de fructe îs cele mai indicate. De altfel supele, ciorbele, ceaiurile și alimentele alcaline. 

Activitatea fizică o realizăm la umbră, iar dacă lucrăm la grădină, câmp, ne protejăm întreg corpul, dar în special capul, sternul, partea cervicală și a omoplaților, membrele superioare și inferioare. 

Uleiurile esențiale românești ♥️ și tămâia naturală, le putem folosi pentru a combate durerile de cap, articulare ori durerile asociate cu complicații circulare, provocate de vântul puternic călduros, presiunea atmosferică schimbătoare în interval de timp relativ scurt, sau caldură sosită anticipat în acest sezon. 

Realizarea de tehnici de respirație ne poate favoriza circulația sanguină, o mai bună oxigenare a creierului și poate conferi bunăstare interioară. 

Putem să ne odihnim câteva minute picioarele, sprijinite sus pe perete pentru a ne relaxa și a diminua presiunea acumulată pe durata zilei. 

Eu nu ies din casă fără cuișoare alimentare sau ghimbir tăiat cubulețe mici,  în loc de caramele sau gumă de mestecat. 

Sursa:

🇷🇴 “Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română”

🇹🇩 “A fi roman este-o onoare”

🇹🇩 “Doamne ocrotește-i pe români”

https://t.me/Andrabulica

Terapii armonioase, info și soluții 🧠 884✨

https://andrisima.com

 Andra Bulica.

https://t.me/c/1455813480/3347

 178 total views,  2 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *