Editorial

Țară, țară, vreți război?

Dragi cititori,  aducem noi  dovezi, care s-au perindat prin mass-media, dar pe ușa din spate….

Revenind la războiul ruso- ucrainean,  dus la hotarele României, se pare că avântul războinic al lui Ciucă, Ciolacu, Câțu, și a președintelui ales, alături de camarila aservită  a mai scăzut după ce au fost luate ferm luări de poziție prin proteste publice și de  puținii deputați și poate niscaiva senatori care s-au opus angrenării României în acest război pe drept cuvânt numit fratricid.  Asta ne trebuie nouă acum….IMPLICAREA ÎNTR-UN RĂZBOI CARE NU ESTE AL NOSTRU! Nu este suficientă starea teribilă în care a fost târâtă România de plandemie și nenumărate abuzuri, ne trebuie cireașa de pe tort : implicarea într-un conflict în care ca de obicei suntem folosiți pe post de cal de bătaie! 

 Iată că o tânără femeie, o doamnă deputat independent Anamaria Gavrilă,  a avut curajul să spună pe șleau implicațiile acestei grozăvii pe care ”aleșii”se pregătesc să o implementeze. 

  Este evident că cei care conduc acum țara nu au nici un interes pentru bunăstarea României și a cetățenilor acestei țări,  tot ce fac este să dea lovitură după lovitură acestui popor iubit de Dumnezeu, dar atât de urât de ”elitele” care deocamdată încă  se agață de iluzia supremației pe această planetă. 

  Revenind la România, putem observa cum se face tot posibilul să fie distrusă bucată cu bucată, prin legi antiromânești care nu au nimic de a face cu respectarea Constituției și a drepturilor omului. În acest sens este de luat în seamă comentariul d-nului avocat Dan Chitic, una dintre puținele voci care se opun în mod concret prin acțiuni în justiție, și nu numai; legilor antiromânești și vacarmului propovăduit de presa vândută.  Iată ce afirmă domnia sa, citez: 

”Aveți aici înregistrarea ședinței de la Camera Deputatilor in care a fost săvârșit unul dintre cele mai samavolnice acte de trădare la adresa poporului român, și anume votarea unei rușinoase și păgubitoare legi – #LegeaOffShore și respingerea tuturor amendamentelor noastre care ar fi făcut ca resursele României sa fie exploatate și in folosul românilor.

Veți vedea cum #CoalițiaTrădării – PSD-PNL-UDMR-USR a dat gazul României corporațiilor exploatatoare și cum a refuzat românilor dreptul lor la demnitate și prosperitate, cum a votat majoritatea parlamentarilor împotriva intereselor noastre legitime.

Mâine voi reveni cu explicații cu privire la numitorul comun, instituția care a coordonat votul și a dus la respingerea in doar o săptămână a două legi esențiale pentru poporul român: #LegeaSuveranității și amendamentele noastre la #LegeaOffShore.

Merită privit spectacolul trădării până la capăt.

Merită să vă aduceți aminte unul dintre cele mai rușinoase momente din istoria României. ”

 Sursa: Dan Chitic –Necenzurat –pagina Facebook

În încheiere, versurile marelui poet Octavian Goga, atât de actuale!

Munții noștri
“Munții noștri aur poartă,
Noi cerșim din poartă-n poartă.”
De-am închide-a țării poartă,
Alții ne-ar cerși la poartă !
Însă hoții-s chiar din țară
Trădători la cei de-afară !
Doamne iartă-i ! Ești în drept !
Însă du-i hăt în deșert !
Doamne, dă-i la neam unire
Și dă-i demna cârmuire.
Că-i prea mult blajin și laș
Și supus stă la borfași !
Oh, neam românesc din daci
Nu mai cerși doar pozmaci
Ci ridică-te creștin
Ca să scapi de cel hain !

Sursa:  https://lyricstranslate.com

Gladys Victory

 164 total views,  1 views today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *