Să fim sănătoși

Miracolul sării – NEIODATE

Dragi cititori, postăm un articol foarte bine scris al domnului Romulus a Moldovan. Evident, nu contestăm că sunt anumite boli în care este contraindicat pentru o perioadă de timp, sau permanent excesul de sare, sau o anumită medicație. Dar a face o propagandă fără o documentare științifică, la nivel de națiune este evident că este o manipulare grosolană, ca multe altele de altfel.

”Sarea din sânge, secrete medicale ţinute departe de ochii prostimii! „Excesul de sare, zahăr si grăsimi, dăunează grav sănătăţii !”, o mare gogonată minciună Lipsa sării din sange!! Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aiba aceeași justificare?

Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”.

„Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății !”

Asta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!!

La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! Între copilul de 20 de kilograme și adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes sau de la oraș care primește apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” și elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă și RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alții, cei mai mulți, au Fierul (RH pozitiv)!

Nu uitați ceea ce mulți vor să ascundă:

– orice reacție a apei cu sarea produce… căldură!!! Iar sarea formeaza principalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informațional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prostește!!!

Intuiția îmi spune că asta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă și înapoi acasă, la televizor, unde ni se repetă zilnic prostiile astea: „excesul de sare, zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății!

Dar excesul de alcool, tutun și medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală și moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba și de bani, de mulți bani, atât de mulți încât viața copiilor și a tinerilor…nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize și taxe! Și, în fond este bine să ai multe „legume” în sistem ! Pentru că legumele își plătesc taxele la zi! Amintiți-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îți schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaționale cu creierul, ca să poata trimite medicamentele peste tot în corp. Amorțește creierul pentru ca altfel, acesta, ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.ro…. Romulus Moldovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *