Editorial

Ce ni se mai pregăteşte la toamnă?

Dragi cititori, postarea din iulie s-a referit la eforturile titanice de a implementa toxica și periculoasa tehnologie 5G. Eforturile susținute de a implementa această tehnologie letală, a cărui singur merit este că asigură o mai mare viteză la internet, versus prețul VIEȚII!

Ne întrebăm, retoric, de ce nu se depun eforturi asemănătoare în a investi în cercetarea și implementarea tehnologiilor non-invazive, prietenoase cu mediul și oamenii; de ce nu se investește în învățământ, cultură, sănătate, infrastructura economică și agricultură care au ajuns la un nivel extrem de scăzut și implicit la pauperizarea galopantă a populației???

Iată iar noi dovezi edificatoare despre drama care se pregătește întregii umanități:

PERICOLUL ORAȘELOR INTELIGENTE și a noului sistem de interconectare – Max Igan

Riscurile catastrofale ale AI și tehnologiile bizare ale acesteia – Partea 19

Rețeaua smart 5G este noua ordine mondială.

Iată la ce să vă așteptați de la orașele inteligente care au fost plănuite pentru voi și pentru familiile voastre.

🗒 Lista cu celelalte materiale din categoria „Pericolele catastrofale ale AI și tehnologiile bizare ale acesteia”

(https://t.me/AdevarSiInformare/787)

Sursa: https://t.me/adevarsiinformare

De ce se votează legi antiromânești (Legea Offshore de exemplu), de ce vând activele țării pe mai nimic, de ce se împinge România, țara noastră unică și atât de frumoasă, patria în care am văzut lumina zilei, în a deveni colonia, vaca de muls, a companiilor multinaționale și ordinelor venite de la Bruxellles? Că tot vorbim de Bruxellles, iată că un cititor al site-ului nostru ne-a trimis un link către un articol care, din perspectiva noastră, odată, și încă o dată, arată sclavia în care este tărâtă România de clasa politică antiromânească.

Sanatatea Publica (https://sanatateapublica.ro/main/consultanta-pe-pnrr-pentru-sanatate-costa-50-milioane-euro/)

Consultanța pe PNRR. Ministrul Alexandru Rafila a dat peste 21 milioane de euro Organizației Mondiale a Sănătății

Consultanța pe PNRR pentru Ministerul Sănătății costă nu mai puțin de 50 milioane de euro. Ministerul Sănătății, sub conducerea lui Alexandru Rafila, a semnat deja un „Memorandum de înțelegere” cu… https://sanatateapublica.ro/main/consultanta-pe-pnrr-pentru-sanatate-costa-50-milioane-euro/ Iată unde se duc banii românilor…..de parcă noi nu am fi în stare să facem această evaluare!

Este evident că doar ”binevoitoarea” organizație OMS, care a manipulat și a injectat o planetă întreagă cu vaccinul experimental care a ucis și îmbolnăvit milioane de oameni poate face aceasta!!!

[Forwarded from Dan MV Chitic necenzurat (Dan MV Chitic)]

Guvidul dă SMS.

Și spune: “Daca omori un om esti un criminal.

Daca omori un milion de oameni esti… un “Sindrom”, o întâmplare nefericită fără cauză aparentă care a dus la o “Moarte Subită”! Omoara-i pe toti si esti un zeu globalist din empireul WEF.

Moartea subită a tinerilor noștri este o crimă. O crimă împotriva umanității!

Chiar dacă această crimă a avut complici printre doctori, părinți și antrenori, complici fără voie, principalii autori ale acestor crime vor trebui pedepsiți!

Începând cu vârfurile din guverne și ministerele sănătății si terminând cu propagandiștii terorii și ai obligativității administrării tratamentelor experimentale!

Va veni vremea! Vremea pedepsei.

Iată in continuare altă confirmare, de data aceasta din UK, asupra efectelor vaccinului și lockdown-ului care acum au deveni publice, în sfârșit.

Traducere: ”Statisticile arată că efectele lockdown-ului au omorât mai mulți oameni decât covid!”

Sursa: Jurnalist Iosefina Pascal

Hai să mai vedem unde se mai duc banii românilor, de ce prețurile la carburanți, la produsele esențiale, la practic tot, a crescut într-un ritm amenințător, și încă nu este iarnă! Oare ce vor face românii iarna?? Încă două, trei bluze, pături în plus pentru a se încălzi, așa cum suav se sugerează desigur de la Bruxelles. Pomparea de fonduri în Ucraina, în detrimentul populației autohtone este cel puțin prostesc, rău voitor față de români. Înțeleg dacă România ar fi fost o supraputere, cu o grămadă de bani în conturi, dar la noi este opusul!!

BNR: Datoria externă totală a României a crescut cu 2,65 miliarde de euro în primele 6 luni

Sursa: https://adevarul.ro/economie/bani/bnr-datoria-externa-totala-romaniei-crescut-265-miliarde-euro-primele-6-luni-1_62f6432b5163ec42718c31e5/index.html

Colectivul de redacție