Lumea în imagini și cuvinte

Spionajul la ordin

Iată că în curând vine echinocțiul de toamnă și putem afirma că intrăm în toamna astronomică, deopotrivă și cea astrologică. Încă nu este destul de frig ca să se facă economie dură la gazele pe care ”ursul”rusesc le-a tăiat ca replică la nefericitele așa zise ”penalizări” pe care occidentul se chinuie să le inducă Rusiei. Cineva, evident v-a suferi de aici: proprii cetățeni care deja sunt obișnuiți cu gândul de a avea doar 19 grade în case, altfel …. vezi reclama de mai jos:

ELVEȚIA – Panou publicitar

https://t.me/veritasadevarulnecenzurat [Forwarded from VERITAS❌NECENZURAT

ELVEȚIA – Panou publicitar

„Vecinul tău își încălzește apartamentul la peste 19 grade?

Vă rugăm să ne informați!

Recompensă 200 de franci.”

Iată însă cruda realitate. Articol preluat: Titi Roșu

[Forwarded from Susținătorii Diana Iovanovici-Șoșoacă

”Frați Români, nu vă lăsați înșelați de sistemul yudeo-masonic care conduce România și NWO (Noua Ordine Mondiala), eu sunt din Tr-Severin și după cum știți dacă nu aflați acum avem Hidrocentrala P.F.1 (Porțile de Fier) precum și P.F.2 , care au o capacitate mare de producere a energiei 15% din consumul țării, am prieteni care lucrează la PF1 și spun că nu o pornesc decât o dată pe săptămână ptr că au ordin de la București să nu producă mai mult curent să cumpere și din alte părți că trebuie să trăiască și ei, deci, despre ce vorbim, dacă ar funcționa la capacitate și PF1 și PF2, cîtă energie nu s-ar produce, de ce nu se lasă să meargă la capacitate Hidrocentralele, să fie trași la răspundere conducătorii Hidrcentralelor și cei de la București care dau asemenea ordine, treziți-vă fraților, nu mai spun că avem atâtea alternative, energii solare, eoliene care produc energie, nu vă lăsați la mâna sistemului, să ne unim și să arătăm realitatea și adevărul.” De Titi Rosu

Vine o iarnă în care românii vor alege: să înghețe în case, să flămânzească, (după ce s-au votat pe bandă rulantă și continuă să fie votate și aplicate legi antiromânești) să îndure iar o iarnă de coșmar după așa zisa pandemie, sau să IASĂ ÎN MASĂ ÎN STRADĂ, CA SĂ PUTEM TRĂI! Cât va mai putea îndura acest popor toată această nedreptate, furt, distrugerea identității naționale, a neamului românesc? Mă gândesc că în ritmul în care România este jefuită, noilor generații de așa zis ”guvernanți” nu le va mai rămâne NIMIC SĂ VÂNDĂ, SĂ PRADE, SĂ DISTRUGĂ, SĂ ÎNSTRĂINEZE …. CE VOR MAI FACE ATUNCI?

O întrebare care ar trebui să ne pună pe gânduri și să ne scoată din letargie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *