Lumea în imagini și cuvinte

Trebuie să facem economie! Altfel….. ne dă Bruxelles-ul afară, vai, vai……

Dragi cititori,

Având în vedere că și România face parte din această lume, am ales să postăm interpelarea doamnei deputat, (care a mai fost prezentă într-o altă postare a noastră, și pe care o admirăm pentru curaj, verticalitate, patritism, și multe alte calități), la rubrica ”Lumea în imagini și cuvinte”. Observațiile domniei sale sunt extrem de pertinente, la obiect și cu dovezi indubitabile. Ne întrebăm, ministrul Predoiu și-o face măcar o minusculă mustrare de conștiință? O tresări ceva în ființa dânsului când măcar se gândește câți copii, bătrâni, bolnavi, vor îngheța de frig în case!?

Ne întrebăm d-nule ministru Predoiu, de ce a-ți desființat centrala de la Mintia? De ce resursele energetice ale României sunt vândute cu nonșalanță criminală iar cetățenii României condamnați printre altele la frig și întuneric? Cum se respectă Constituția aceste țări domnilor guvernanți, care specifică clar dreptul la o viață decentă a TUTUROR CETĂȚENILOR ACESTEI ȚĂRI?

Evident, că cei din Parlament, Senat, alte servicii, cei cu pensii exorbitante, dragii de ei nu o duc deloc greu, și își permit să mai scoată câțiva leișori din adâncul buzunar.

Nu de alta, dar se repetă scenariul de pe vremea lui Ceaușescu…. și știm cu toții cum a murit și de mâna cui! Istoria se repetă, și…. vom vedea cât îi va mai răbda Dumnezeu!

Experimentul continuă pe români … așa sunt ordinele, de ce ne mai trebuie cap, minte, suflet, conștiință……

Comentariile sunt închise pentru Trebuie să facem economie! Altfel….. ne dă Bruxelles-ul afară, vai, vai……