Editorial

Nostalgicii vaccinării și sfârșitul lor tragic

Dragi cititori,

Cu toate că ”plandemia” s-a încheiat de ceva vreme, există nostalgici ai vaccinării și restricțiilor, nebuni de legat (și la propriu și la figurat), care fac tot ce este cu putință să mențină panica, discriminarea, frica de o viață sănătoasă și trăită demn, ca ființe umane. Iată ce a pățit unul dintre ei:

Antonello de Pierro, jurnalist și președinte al Mișcării Italia de Dreapta, s-a pus în lanțuri în fața clădirii guvernului pentru a protesta împotriva nevaccinaților și „însemnarea” acestora și pentru a cere introducerea vaccinului obligatoriu pentru toți.

Antonello de Pierro a decedat duminica, 11 septembrie, brusc și neașteptat, în urma unei urgențe medicale.

Sursa: https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

Altă smintită cale de decimare a populației, de data aceasta în Australia.

VERITAS NECENZURAT (https://t.me/veritasadevarulnecenzurat)

Australia a aprobat licenta ceruta de Big Pharma pentru ca un vaccin din categoria GMO sa fie eliberat in atmosfera tarii de catre avioane prin chemtrails.

Eu cred ca abia acum au dat o forma de legalitate acestui act criminal deliberat de otravire a populatiei planetei. (via whatsapp)

Sursa: Australian National Review

Iată că mai sunt totuși și europarlamentari români, sunt sigură că și alte naționalități, care au verticalitate și pun întreebări pertinente eminențelor cenușii ale vaccinării, Astra Zeneca, Moderna and company. Evident, guvernele slugarnice poartă această imensă culpă, pentru că au făcut tot posibilul să lucreze împotriva propriilor cetățeni și națiuni.

Iată ce declară președintele Biden în acest sens (este cutremurător).

Avem nevoie de mai mulți bani, nu avem nevoie doar de mai mulți bani pentru vaccinurile copiilor. Mai degrabă, avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica a doua pandemie, va mai fi o pandemie, trebuie să gândim înainte. Ultima treabă a funcționat foarte bine. Am făcut asta destul de bine, așa că avem nevoie de bani.

BIDEN: “We need more money, we don’t just need more money for children’s vaccines. We need more money to plan for the second pandemic, there will be another pandemic, we need to think ahead. The last job worked very well. We’ve done that pretty well, so we need the money.

Sursa: Veritas Necenzurat. https://t.me/veritasadevarulnecenzurat)

[Forwarded from Cristian Terhes – europarlamentar PNTCD]

Dezvăluiri bombă făcute de Moderna si AstraZeneca în Comisia COVID din Parlamentul European după întrebările puse de Cristian Terheș

Sursa: https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/1910061899182390/

Europarlamentarul Cristian Terheș a adresat un tir de întrebări pe data de 5 septembrie 2022 CEO-ului Moderna Stéphane Bancel și vicepreședintelui executiv AstraZeneca Iskra Reic, prin care le-a cerut să clarifice dacă au decodat ADN-ul virusului COVID, de ce nu răspund pentru efectele secundare adverse, când publică contractele cu Comisia Europeană și altele.

În răspunsurile lor reprezentanții Moderna și AstraZeneca au spus că ei au produs vaccinurile la solicitarea statelor/guvernelor, care le-a cerut să facă vaccinurile repede, prin urmare au cerut o protecție din partea acestora pentru plata eventualelor daune/despăgubiri.

Cu privire la răspunderea pentru efectele adverse, așa cum au făcut toți producatorii, noi am vrut, guvernele au vrut aprobarea rapidă a unui vaccin. Și, din acest motiv, pentru o aprobare condiționată, era important să ni se dea câteva garanții în materie de despăgubiri/daune, pentru că nu puteam să nu avem nici o garanție. Au vrut vaccinul rapid. Nu au dat timp producătorilor pentru a avea studii pe termen lung din cauza naturii unei pandemii„, a răspuns CEO-ului Moderna Stéphane Bancel la întrebarea europarlamentarului Cristian Terheș.

Clauza privind răspunderea și despăgubirile au fost discutate și convenite cu multe guverne din întreaga lume pentru că toată lumea a dorit să vadă cum putem accelera producerea și livrarea vaccinurilor. Și, repet, așa cum am menționat și mai devreme, aceasta este considerată a fi practica standard în situații de urgență și, în mod egal, [practica] care protejează și sprijină pe toată lumeapentru a se merge înainte cu cea mai mare viteză și pentru a face tot ce e mai bun posibil din punct de vedere al producerii și fabricării [vaccinurilor]”, a spus vicepreședintelui executiv AstraZeneca Iskra Reic, răspunzând la aceeași întrebare.

De asemenea, CEO-ul Moderna a recunoscut că boosterele bivalente aprobate recent în SUA nu au fost testate anterior pe oameni. Un alt lucru important recunoscut de Stéphane Bancel a fost că vaccinurile au fost produse având la baza un segment de ADN al virusului pus la dispoziție de autoritățile chineze la începutul lui 2020, și nu întregul ADN.

„Reprezentanții Moderna și AstraZeneca au recunoscut ceva ce se spunea ‘pe surse’: guvernele au cerut firmelor producătoare de vaccinuri să facă repede un produs medical, pe banii statelor, produs pe care apoi tot guvernele l-au impus populației. Firmele au recunoscut eventualele riscuri al efectelor adverse, din cauza timpului scurt pentru testare, motiv pentru care au cerut garanții de protecție, pe care le-au obținut de la aceleași guverne. Totul s-a făcut pe baza unor contracte care nici azi nu sunt publice. Pe scurt, asistăm la cel mai mare scandal de corupție din istorie, în care prețul e și periclitarea vieții oamenilor„, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.

[Forwarded from Dan MV Chitic necenzurat (Dan MV Chitic)]

Publicăm și o filmare din Germania care arată, cum guvernele se spală pe mâini, în timp ce oamenii devin handicapați ca urmare a vaccinurilor experimentale sau…. plătesc cu viața! Sadism și ipocrizie!

La polul opus, în sfârșit se dovedește, (iar aici publicăm doar una din multiplele dovezi), că în țările în care oamenii au rezistat eroic și nu s-au lăsat vaccinați, nivelul de persoane sănătoase este mult mai mare decât în țările care au înregistrat cel mai mare număr de vaccinați. Cum se face că țările nevaccinate sunt așa puțin atinse de covid???? Oare nu este mai mult decât evident corespondența între numărul mare de vaccinați și explozia cazurilor??? Oare o să înceteze vreodată această noapte a minții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *