Lumea în imagini și cuvinte

Sfârșitul Globalizării – partea a 3-a

Asistăm, în aceste vremuri pe bună dreptate numite apocaliptice la o încleștare de forțe de neimaginat; între credință și necredință, între lăcomie, control, minciună versus generozitate, libertate, ADEVĂR … cu alte cuvinte între bine și rău! Oamenii se trezesc însă și toate eforturile îndârjite făcute de așa zisa ”elită” planetară dau unul după altul greș, sunt demascate … întrega suflare a acestui pământ freamătă după libertate și numai poate fi ținută în frâu, hăituită, amenințată, de o mână de ”oameni” și de marea parte a presei vândute. Evenimentele la nivel mondial se succed într-un carusel care nu mai poate fi oprit !

Toate atrocitățile, experiențele inumane făcute de-a lungul a sute de ani, cu precădere în ultimele decenii, asupra populației Terrei, nu mai pot fi mușamalizate, ascunse. Oamenii simt acum pe propria piele efectele dezastruoase ale așa zisei plandemii, efectele devastatoare ale vaccinurilor experimentale care au ucis, schilodit pe viață sute, mii, milioane de ființe umane. Efectele morbide vor continua mulți ani de aici înainte pe generațiile care au fost în primul rând silite, ameninţate, mituite, șantajate, prostite cu declarații false, cu minciuni gogonate, cu limitarea și chiar cu suspendarea drepturilor umane!

Iată o filmare din spitalele groazei … pacienți bătuți cu bestialitate până la inconștiență pentru că au refuzat protocolul obligatoriu de tratament și oxigenarea forțată! Și aceia se mai numesc doctori sau cadre medicale … mai degrabă criminali …

Sursa: Renasterea Phoenixului Ai CURAJ! GÂNDEȘTE singur!

Iată unele din zecile de mii de efecte, documentate științific.

Sursa: activenews

Plaga vaccinării se extinde acum și asupra copiilor născuți din mame sau ambii părinți vaccinați.

Sursa: VeritasXNecenzurat

Cu toate acestea, UE merge mai departe, încercând cu disperare să vaccineze tot mai mulți oameni, de fapt, să distrugă Europa și rasa albă cu precădere, cu serul morții. Mă întreb, oare oamenii de pe vechiul continent vor fi în continuare la fel de letargici să accepte cu nonșalanță serul experimental?

Sursa: activenews

Iată mai jos rezultatul cercetărilor de laborator asupra testelor PCR … cutremurător … dacă nu muriți prin vaccin … avem și alte căi!

Sursa: veritas adevarul necenzurat

Și la toate aceste grozăvii se adaugă războiul care implică tot mai multe țări, și se extinde pe continente de acum, dat fiind ”binevoitorul sprijin” al SUA; criza economică generală în care este târâtă toată umanitatea, implementarea inteligenței artificiale și a altor grozăvii care nu au absolut nimic de a face cu democrația, libertatea de opinie, cu drepturile fundamentale ale omului.

De fapt, această planetă și locuitorii săi au devenit cobaii unei elite de psihopați care vor să ne extermine pe față!

Sursa: veritas adevarul necenzurat

Președintele Putin avertizează:

Sursa: veritas adevarul necenzurat

Credem că după aceste evenimente cumplite, deplorabile, OAMENII SE TREZESC! ÎN SFÂRȘIT!

Media, în schimb, o ține pe a ei … dar și aici apar totuși ”scăpări” de la cenzură; deh, nu pot să controleze chiar totul!