Editorial

Atacuri la identitatea națională a României

Dragi cititori într-unul din articolele din vară, am adus la cunoștința cititorilor un semnal de alarmă referitor la noile nelegiuiri care se prefigurau în toamna și iarna acestui an. Iar previziunile noastre au fost mai mult decât îndreptățite, deoarece mașinăria hidoasă a călăilor umanității, care s-au cuibărit de mii, de sute de ani, prin mai toate guvernele statelor lumii nu vrea să cedeze așa de ușor prada! Iar miza este una imensă: Terra cu toți locuitorii săi!

Iată ce se mai petrece prin România, țara noastră atât de frumoasă, încă bogată, și atât de crunt sărăcită, jefuită și vândută. Evident, aderarea la UE are rolul său indubitabil la actuala stare de fapt, pentru că este evident că România este guvernată de la Bruxelles, nu din București!

Vorbeam în articolele precedente de dezastrul tehnologiei 5 G; iată că intră în linie dreaptă spre aprobare, fără ca nici unul din miile de articole, referate, publicații, dovezi indubitabile, teoretice științifice, tehnice, studii, etc., să fie luate în seamă! NIMIC din toate acestea! NIMIC! Înainte cu implementarea tehnolgiei care ne trimite în mormânt mult mai repede! Pentru că așa se vrea, așa sunt ordinele de la UE, nicidecum bunastarea acestui popor!

Sursa: ZF.ro

”Licitaţia 5G intră în linie dreaptă: ANCOM desigilează vineri plicurile cu ofertele pentru licenţe de la operatori. Suspans: ce va face Telekom România Mobile? Cea mai mare licitaţie de spectru radio organizată de România din 2012 încoace, aşa-numita licitaţie……”

Altă mârșăvie din seria multelor samavolnicii:

Sursa: [Forwarded from Dan MV Chitic necenzurat (Dan MV Chitic)]

În plină criză energetică, Premierul Ciucă și #CoalițiaTrădării au închis termocentrala CEO, adică au renunțat la 600 MW/h.

Asta în timp ce Germania redeschide și extinde minele de cărbune și termocentralele. Până la urmă, Comisia Europeană a impus României, prin cozile de topor din Piața Victoriei, să fie „solidară” încă odată cu Germania: noi vom polua mai puțin pentru ca ei să poată polua mai mult. Și pentru ca ei să ne poată vinde curent mai scump.

E „logic” și „normal” pentru un suflet de slugă să accepte așa ceva.

Când veți plăti facturi exorbitante, să știți cui să mulțumiți!

Noi, #CoalițiaPentruNațiune, condamnăm actul de trădare a națiunii și a interesului naționalsăvârșit azi de Ciucă și de către sclavii care populează astăzi guvernul României.”

În aceiași orchestrație morbidă alte lovituri aplicate poporului român:

Sursa : Facebook [Forwarded from ADRIAN ROBERTIN DINU (Adrian Dinu)]

”Așa ceva nu am putut crede că pot citi vreodată într-un proiect de lege!

Ca să vedeți de ce au tras și cu dinții ca să avem prim-ministru un general de armată, ca în dictaturile din America de Sud, unde își fac americanii de cap cu resursele ălora, cam cum vor ei.

Nu a fost nimic întamplător, toți au știut ce urma să se întâmple, de-aia ni l-au pus pe Ciucă moț!

În proiectul de lege întocmit de guvern, care va legifera S̲i̲t̲u̲a̲t̲̗i̲a̲ d̲e̲ c̲r̲i̲z̲ă̲, proiect de lege pe care parlamentul e pregatit sa il voteze la urgență și in unanimitate, ca oile, așa cum a votat, tot fără cap, pe repede înainte, și mizeria aia de lege 55, a stării de alertă, se prevede la art. 1, alin 2, că situațiile de criză vor fi gestionate de Ministerul Apărării.

Ca mai tarziu, la art. IV să ne spună că același minister al apărării poate preda comanda unei forțe militare străine care conduce operațiunea militară pe teritoriul țării noastre.

What? Mai citiți o dată, vă rog frumos, ce vor ăștia!

Cu alte cuvinte, dăm Romania, de buna voie, cu tot ce are ea, inclusiv proprietatea privata, pe tavă, americanilor care vor conduce vreo operațiune militară cam când vor ei, pe teritoriul Romaniei.

Să te ții rechiziționări de case, de afaceri, confiscări, tot ce prevede. Putem spune pa la ce resurse vreți voi.

Acum vedeți, televizoracilor, la ce a folosit propaganda aia deșănțată, pe toate posturile, 24/24 despre cât de gravă e situația din Ucraina?

De ce la războiul din Iugoslavia, care a fost cu mult mai sângeros, nu a apărut nimic în presă?

Pentru că acum se pregăteste furtul unor țări, furt pregătit cu mult timp în urmă, mână-n mână cu rușii, ca de obicei.

Dacă si acum vom sta în espectativă, in case, și nu ne ducem peste parlamentari, milioane, milioane … ca să nu voteze o astfel de monstruozitate, va fi vai si amar de toti si de toate.

Adio proprietate, libertate, sanatate! Nimeni nu va mai primi pensie, nimeni nu va mai primi salariu. Copiii nu vor mai apartine parintilor.

Instaurarea dictaturii „NOUA ORDINE MONDIALA” va fi SAH MAT pentru omenire!

Va fi ireversibil! Treziti-vă rudele, neamurile, vecinii, colegii, … toate cunostintele.

Nu cred ca vreti sa aflati si ce va mai urma!

Este realitate, nu este fictiune, nu este teorie, nu este conspiratie.

Sa ne adunam! Sa fim uniti in actiune nu doar in vorbe! Joaca s-a terminat!”

Iată și o rază de speranță: Cine tăia și spânzura mai dihai ca un padișah pe vremea așa zisei ”pandemii”, ”beiul”Arafat…. ia să vedem ce o să mai facă acum!

Sursa: CAPITAL

Dezvăluirea momentului despre Raed Arafat! Nimeni nu a știut asta despre șeful DSU: „Arafat nu mai are drept de…” Robert Turcescu a discutat în podcastul de marți, 25 octombrie, alături de Victor Ciutacu și de Marius Ghilezean, despre conferință Disinformation,….

Iată că mai sunt și senatori care gândesc și acționează pentru națiune, deoarece au jurat să apare țara, nu să o vândă pe un pumn de arginți. Această voce este a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă care a reușit, alături de o mână de eroi să întârzie, să elimnine unele din planurile diabolice de distrugere sistematică și perseverentă a României.

Sursa: YouTube

DIANA SOSOACA ATENTIONEAZA CSAT: „SA NU CUMVA SA BAGATI TARA IN RAZBOI”!

Demisii….cine nu e cu noi, este împotriva noastră!

Sursa: Iulian Urban

”De ce a demisionat Vasile Dîncu? 25/10/2022

Pentru ca Iohannis l-a presat sa pregateasca Romania de razboi cu Rusia, ceea ce va duce inevitabil si la mobilizare, iar Dincu a spus ca asta este sinucidere si dezastru pentru Romania.

Iohannis i-a cerut sa respecte ordinele de la Bruxelles si Washington, si atunci Dincu a spus ca prefera sa plece decat sa fie consemnat ca ministrul care si-a dus armata si poporul la distrugere, el intelegand ca Rusia isi va lua drept tinta Romania.

Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării, ca urmare a declarațiilor controversate privind situația din Ucraina. Dîncu a spus că singura șansă de pace ar fi dacă Ucraina ar accepta negocierile cu Rusia.

”În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.”

Se pare ca soarta poporului roman este decisa de calaii lui.

(Iulian Urban)

Cu toate că există zeci de soluții la ieșirea din criza energetică, desigur că nu se dorește aceasta!

Sursa: SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII. ENERGIA ȘI BĂTAIA DE JOC. EXISTĂ SOLUȚII, DAR AUTORITĂȚILE NU LE APLICĂ. ȘTIRI SI ACTUALITĂȚI IN TIMP REAL CU B1TV. STIRI ROMANIA SI EXTERNE.

Alt adevăr ieșit la iveală…..iată ”prietenii” de peste ocean, care fac acum de zor antrenamente în Dobrogea…..vezi Doamne, să ne protejeze de ruși….miza este firește, ALTA!

Sursa: Platforma Vorbe Înțelepte:” În ultimii 25 de ani, România a avut alimente în rezerva de stat care ar fi ajuns populației, în caz de necesitate, pentru doar 3 săptămâni. Prima încercare de a majora achiziția de grâu la rezerva de stat a fost făcută în 2018, de către Petre Daea, însă nu a avut succes. Mai insistent s-a dovedit însă Adrian Chesnoiu, care, în decembrie 2021, când era ministru al Agriculturii, a reluat demersurile. Acesta a reușit să afle că motivul pentru care nu reușeam să cumpărăm hrană la rezerva de stat era o interdicție instituită de americanii de la Banca Mondială, trecută într-un acord de împrumut semnat în 1997.

„Eu am cerut explicații, să văd de ce nu se poate. Mi s-a spus că există Ordonanța 13 din 1997 care ne interzice acest lucru. Am solicitat actul normativ, l-am studiat și am constatat că este cel mai mare atentat la siguranța națională a României, din punct de vedere al agriculturii, comis pe timpul guvernării CDR, cu Radu Vasile premier. Să vedeți cât de mult a afectat România această Ordonanță 13. România s-a împrumutat în 1997 de 350 milioane de dolari de la Banca Mondială cu niște obligații halucinante, ca să vedeți ce a putut să scrie un guvern în funcție pentru țara asta. Pentru acest împrumut, România s-a obligat să nu mărească rezerva de stat mai mult de 350.000 de tone de cereale, însemna consumul României pe 3 săptămâni, să privatizeze sau să lichideze 1.600 de societăți agricole de producție, 150 de societăți de producție din piscicultură și acvacultură, Comcerealul și Semromul, și toată lumea mă întreabă azi de ce cumpărăm semințe de la companii străine. Păi din 1997 facem asta, că ne-am angajat, ca stat, să lichidăm sau să privatizăm structuri de importanță strategică națională”, ne-a declarat deputatul Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii.

5 ani pierduți. Și încă mai numărăm

Culmea este că nici măcar nu era nevoie să se schimbe Ordonanța 13/1997, pentru că împrumutul de la Banca Mondială a fost rambursat în 2017, ceea ce face ca acel act normativ să fie caduc. „Am demarat în decembrie inițiativa de modificare a Legii rezervelor de stat, m-am luptat 6 luni ca să o elaborez, și am reușit să obțin o majorare a rezervei de stat, nu numai la grâu, dar și la celelalte produse alimentare, astfel încât să ajungă pentru doi ani, ca și în celelalte țări europene. Știu că urma, în iunie, când am plecat de la minister, să fie adoptată de Guvern”, ne-a precizat deputatul Adrian Chesnoiu. În Monitorul Oficial a apărut însă, în iunie, doar o ordonanță cu modificări legate de golirea rezervelor de stat, în contextul ajutoarelor trimise Ucrainei, și prevedea doar completarea stocurilor și posibilitatea unor achiziții de urgență. În rest, Guvernul nu s-a sinchisit să achiziționeze grâu la rezerva de stat, lăsând și fermierii la mâna traderilor de cereale, care le-au oferit prețuri care nu acopereau nici costurile de producție.

Începutul sfârșitului

În acordul de împrumut cu Banca Mondială, România a fost obligată să elimine toate subvențiile la îngrășăminte, să reducă cu cel puțin 25% subvențiile la semințe, să lichideze sau să privatizeze Unisem și Semrom, 20 de societăți comerciale ale ANPA (Agenţia Naţională pentru Produsele Agricole), 44 de societăţi Comcereal, 1.500 societăţi de stat, 82 foste societăţi prestatoare de servicii agricole și cel puţin 100 foste ferme de stat. Mai mult, România a fost obligată de către Banca Mondială să privatizeze sau să lichideze toate fermele de creştere a porcinelor şi păsărilor aparţinând statului. De precizat că, astăzi, niciunul dintre silozurile de cereale de pe teritoriul țării nu mai aparține României și, în mod întâmplător sau nu, acestea sunt deținute de fondurile de investiții americane.

NZ. Concluzie.

România este condamnată la foamete și genocid mascat de partenerul ei strategic: SUA.”

Noi, colectivul de redacție credem că este suficient deocamdată, cu această ultimă informație:

Sursa ActiveNews – Știri necenzurate

UE se predă OMS. Plandemia merge mai departe – AGENDA Toamnă-Iarnă 2023, publicată oficial de Uniunea Europeană: MASCĂ, DISTANȚARE, VACCINARE LA TREI LUNI, CERTIFICAT DIGITAL COVID, TRATAT OMS”

Este evident că sunt multe și multe fărădelegi care au culminat în aceasă perioadă ”plandemică” și post ”plandemică”. Acum se chinuiesc să mai vaccineze iar, să introducă iar, la alte cote genocidul.

Credem că totuși populația Europei în particular, a lumii în general s-a trezit totuși suficient de mult, suferă deja într-un mod în care nu se aștepta vreodată și a ieșit din confortul călduț care i-a amorțit simțurile. Oricum, cu toate acestea TREZIREA nu mai poate fi oprită, și este doar o chestiune de timp ca vinovații să răspundă în fața tribunalelor internaționale de crimele comise împotriva umanității!

 229 total views,  2 views today