Editorial

Ce orori ne mai pregătesc ”aleșii” în pragul sărbătorilor

Dragi cititori, asistăm cu toții de ani buni deja la un atac fără precedent la adresa României! Din toate părțile, pe toate căile posibile, sfidând Constituția în primul rând! Nu există domeniu, oricât de mărunt ar fi, ca să nu fie corupt, șantajat, discreditat, vândut, falimentat și în cele din urmă DISTRUS! Tot ce mișcă în țara aceasta atât de frumoasă și paraoxal, cu ÎNCĂ multe resurse în pofida eforturilor înverșunate de a înstrăina totul, de a ruina și a elimina mai ales, spiritualitatea profundă, unică, copleșitoare, a acestui popor care este atât de încercat!

Acești neoameni sângerează în fiecare zi ȚARA NOASTRĂ; ÎN FIECARE ZI O CHINUIE ȘI O SEACĂ DE VLAGĂ, precum lipitorile nesătule! În fiecare zi implementează ordonanțe, legi, decrete, directive care mai de care mai odioase și neromânești. Nu suntem nostalgici ai epocii ceaușiste, dar ce se petrece acum este delirant, un coșmar care a devenit realitatea de zi cu zi a românilor.

Iar președintele, impasibil, nu face NIMIC! Poate gândește cum să împingă țara în război, căci deh… ce or face trupele americane de la Deveselu? Hmmmm, din banii cui sunt întreținuți militarii americani? Din banii cui sunt îndestulați ucrainenii care au mai multe drepturi ca românii, decând cu răzbelul? Iar românii din Ucraina nu au nici măcar dreptul să învețe în limba maternă, și sunt peste 500.000! Întrebări, întrebări… iar presa doar trâmbițează isteric DOAR ce i se comandă!

Ni se dă DOAR atât cât să nu murim de foame, se amăgesc și se mint oamenii cu tot felul de scenarii lugubre și complet false. Această ticăloșie a atins o cotă alarmantă la una din ”faimoasele” întruniri parlamentare, când românii de pretutindeni se pregăteau să serbează ziua de 1 Decembrie, ziua națională.

Mai jos este link-ul și descrierea succintă a acelui fapt neimaginabil, atentatul fățiș la suveranitatea României, făcut de un așa zis ”demnitar” român , care serveșete interesele Ungariei, nu ale țării de unde este plătit cu bani grei, și pe a cărei Constituție a jurat la investire! Tot este bine ceva, toată lumea a observat cine și cum au ieșit din sală corupții și vânduții….. Așa se cerne neghina de grâu!

MEGASCANDALUL DIN PARLAMENT – DE CE AU IESIT DIN SALA PARLAMENTARII, CAND A VORBIT DIANA SOSOACA? SHARE MASIV! Aveți aici cele trei momente: discursul deputatului maghiar, unde se enervează Diana Sosoaca, apoi discursul Dianei și in final Declaratia politica a Dianei și a deputatului Ciubuc!

Sursa: facebook

Tot se trâmbițează despre blackout… măi să fie! Nu cred că o să îl implementeze, pentru că își taie craca de sub picioare…. nu mai mint poporul cu televizorul și rămân fără obiectul muncii!

BLACKOUT: Televiziunile se pregătesc sa transmită știrile “bomba” la lumina lumânărilor, dar uita un amănunt esențial: TELEVIZOARELE FUNCȚIONEAZĂ CU ENERGIE ELECTRICĂ!

Când își vor da seama ca nu mai pot “minți poporul cu televizorul”, vom primi curent gratuit, numai sa nu ieșim din “somnul cel de moarte” al transei induse de manipularea mass mediei. 🤪Ai CURAJ! GÂNDESTE singur!

Sursa: https://t.me/RenastereaPhoenixului

Acum fierbere mare, cu toată slugărnicia, vânzarea, distrugerea, acapararea de către Austria a unor active importante ale țării, deh, filotimia filogermană a unora și altora, România nu a fost acceptată în spațiul Schengen! Austria alături de Olanda s-au opus intrării României în așa zisul spațiu”sacru”, unde se tot coc fărădelegi. O veste mai bună nici că se putea! Poate se mai trezesc câte unii din somn și realizează în fața cui au făcut sluj, ca să capete papa bun!

Pentru România cel mai bun lucru ar fi iesirea din UE, și cu cât mai repede, cu atât mai bine! Nu de alta, dar acum se pregătesc să dea pe nimic și Hidroelectrica! În ritmul acesta vor scoate la mezat, ca pe sclavi, populația cu mic, cu mare! Așa se petrece când majoritatea celor care guvernează sunt dirijați si aserviți altor interese, nicidecum ale poporului al căror reprezentanți sunt.

Comentariile sunt închise pentru Ce orori ne mai pregătesc ”aleșii” în pragul sărbătorilor