Lumea în imagini și cuvinte

Ce se mai petrece în lume la început de an?

Dagi cititori, anul 2023, an de vibrație 7 (însumând cifrele), este considerat a fi un an al transformărilor profunde, care va duce inevitabil atât la trezirea unui număr imens de ființe umane de pe această planetă, cât și la luarea de atitudine fermă, de revoltă îndreptățită împotriva abuzurilor de tot felul care au ajuns la o cotă inimaginabilă! Este de fapt lupta pentru supraviețuire a umanității împotriva unei așa zis ”elite” care sugrumă de mii de ani pământul!

Acum acest război se duce pe mai multe planuri, care de care mai odioase și sinistre, să amitim câteva:

1. Scenariile bine puse la punct, pregătitoare, cu așa zisele epidemii de gripă porcină, ebola, SIDA, viruși de tot felul, culminând cu sinistra lansare a virusului Covid 19, care a fost motivul de intimidare, mințire, forțare, a oamenilor cu tot felul de vaccinuri ucigașe (care vezi, Doamne, doar ele și numai ele, salvează viața), în fapt seceră umanitatea într-un ritm alarmant și lasă mii de oameni infirmi pe viață.

Noi am tot postat pe site luări de poziție ale unor somitățăți medicale, dovezi, mărturii personale ale victimelor acestor experimente care au scop decimarea rasei umane. O să mai adăugăm și altele mai recente în subsolul paginii.

2. Escaladarea galopantă a conflictului dintre Rusia și Ucraina, cu amenințarea declanșării celui de al 3-lea război mondial. Lupta are de fapt un singur scop: acapararea resurselor planetare, controlul asupra rezervelor bancare, instaurarea așa zisului guvern planetar, care chipurile, ar fi ”salvatorul”… ce ironie, mai degrabă, Anticristul!

3. Introducerea cu orice chip, abuziv și dement a tehnologiilor distructive, nocive, toxice, letale, cum ar fi tehnologia 5G, nanotehnologia, ciparea, răspândirea gazului otrăvitor din avioane, ”faimoasele” chemtrails, folosirea aditivilor toxici în practic orice produs, manipularea alegerilor, subminarea și eliminarea drepturilor, promovarea odioasă a homosexualității, transexualismului și a altor aberații care depărtează pe unii de natura umană… Mai nou, acum ne bagă pe gât făina de greieri…

https://t.me/c/1455813480/4554

Evident, sunt multe altele, dar le-am selectat pe acestea deoarece sunt prea evidente și sunt vizibile zilnic.

Efectele acestor exemperimente sunt multiple și vor afecta generații de aici înainte; concret, este criza de combustibil, creșterea galopantă a inflației, sărăcirea alarmantă a populției, numărul imens de decese, morbidități de tot felul, scăderea natalității, etc.

Omenirea este la răscruce: ori se scutură de acest jug al sclaviei, ori în mare parte va fi eliminată, și ce va mai rămâne vor fi marionetele sistemului. Avem de ales fie ne luptăm eroic, fie vom fi anihilați de sistem! Oricum, deoarece oamenii se trezesc, previziunile noastre sunt optimiste, și suntem siguri că în curând toate acestea vor fi rând pe rând demascate total, iar oamenii își vor recăpăta PUTEREA, DEMNITATEA, CURAJUL, INTEGRITATEA, ÎNȚELEPCIUNEA și vor decide împreună pentru binele și prosperitatea umanității!

https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

https://t.me/RenastereaPhoenixului/4721