Să fim sănătoși

Greierele din farfurie!

Dragi citori,

Colaboratoarea noastră nutriționistă a pregătit câteva materiale care demonstrează încă una din miile de aberații pe care ”lumea civilizată” deja de ani buni ni le bagă pe gât cu forța. Nu erau suficiente pesticidele mortale, tot felul de aditivi toxici și cangerigeni, diferite produse modificate genetic, iar lista poate continua cu multe alte exemple; era cazul să ne bage pe gât GREIERI!

„Pudra de greiere” nu este compatibilă cu sitemul digestiv al omului, componentele putând crea diferite probleme grave care pot degenera la șoc anafilactic și chiar deces. Fără un studiu și cercetări verificate pe un lot considerabil de oameni și pe parcursul a minim 5 ani, a introduce în alimentație un astfel de produs alimentar este revăltător.

În continuare postez un articol preluat după comunitatea „Visul Anastasiei”.

Comunitatea Visul Anastasiei

De acum, mai mult ca oricând, atenție la etichete!

E oficial. S-a aprobat făina din greieri pentru fabricarea pâinii!

Uniunea Europeană a autorizat intrarea pe piață a unui aliment nou produs de Vietnam, care va intra în compoziția mai multor produse alimentare din UE. Este vorba despre pulberea parțial degresată a greierelui de casă, cu denumirea științifică de Acheta domesticus. Făina greierească se va regăsi, de acum încolo, în pâine și chifle multicereale, în biscuiți crocanți și grisine, în preparate din carne, precum și în multe alte produse alimentare.

Greierele a intrat, oficial, în hrana europenilor, după ce UE a autorizat intrarea pe piață a făinii din greieri, sub formă de pulbere parțial degresată. Făina va fi utilizată în prepararea pâinii și a chiflelor multicereale, a biscuiților crocanți și a grisinelor, a batoanelor de cereale, a preamestecurilor pentru produse de panificație (uscate), a biscuiților și a produselor pe bază de paste făinoase (uscate și umplute).

Totodată, făina din greieri uscați va mai fi utilizată pentru sosuri, produse prelucrate din cartofi, preparate pe bază de plante leguminoase și legume, pizza și produse pe bază de paste făinoase, zer praf, înlocuitori de carne, supe și supe concentrate sau praf de supe, gustări pe bază de făină de porumb, băuturi asemănătoare berii, produse de cofetărie din ciocolată, fructe nucifere și semințe oleaginoase, gustări, altele decât chipsuri, precum și preparate din carne. În ce privește etichetarea pulberii, UE a cerut ca denumirea alimentului nou să fie menționată pe eticheta produselor alimentare care îl conțin, sub forma de „Pulbere parțial degresată” de Acheta domesticus (greier de casă).

Dacă în ce privește produsele ambulate consumatorii vor avea posibilitatea să depisteze, pe etichetă, prezența greierilor, în cazul produselor de panificație acest lucru devine imposibil. În România, aproape toate produsele de panificație din supermarketuri și hipermarketuri, în special cele scoase proaspăt din cuptoare, provin din aluat congelat din import, astfel că nimeni nu poate ști ce intră în compoziția acestuia.

Pericol de șoc anafilactic

Pe baza unor dovezi publicate limitate privind alergiile alimentare asociate insectelor în general, care au corelat în mod echivoc consumul de Acheta domesticus cu câteva evenimente anafilactice, și pe baza dovezilor care demonstrează că Acheta domesticus conține câteva proteine potențial alergenice, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară a concluzionat în aviz că consumul acestui aliment nou poate genera sensibilizare la proteinele de Acheta domesticus. Astfel, Autoritatea a recomandat efectuarea unor cercetări suplimentare cu privire la caracterul alergen al Acheta domesticus. Autoritatea a considerat, de asemenea, în avizul său, că consumul de pulbere parțial degresată de Acheta domesticus (greier de casă) poate provoca reacții alergice la persoanele alergice la crustacee, moluște și acarieni. Mai mult, autoritatea a remarcat faptul că acest aliment nou poate conține alergeni suplimentari în cazul în care alergenii respectivi sunt prezenți în hrana insectelor. Prin urmare, produsele alimentare care conțin pulbere parțial degresată de Acheta domesticus (greier de casă) vor fi etichetate în mod corespunzător.

Insectele, congelate după defecare

Producătorii vietnamezi susțin că pulberea parțial degresată obținută din Acheta domesticus (greier de casă) sub formă integrală presupune o serie de etape care implică o perioadă de repaus alimentar de 24 de ore a insectelor, pentru a le permite să evacueze conținutul tubului digestiv. După ce s-au asigurat că insectele au defecat, producătorii sacrifică insectele prin congelare, urmând apoi spălarea, prelucrarea termică, uscarea, extragerea uleiului (extrudare mecanică) și măcinarea. Poftă bună!”

Tehnician nutriționist Daniela Anițescu

Ne întrebăm cine le dă ”lor” dreptul să facă experimente pe oameni??? Cum de își permit atacul furibund la rasa umană prin orice mijloace care de care mai abjecte?

Răspunsul este: NOI, OAMENII CARE SUNTEM OBIECTUL EXPERIMENTELOR SINISTRE, ȘI CARE NU LUĂM ATITUDINE! CARE TĂCEM MÂLC ȘI ÎNGHIȚIM OTRĂVURILE , MICIUNILE ȘI TICĂLOȘIA!

Fiți siguri că dacă măcar 10% din umanitate ar spune NU, și s-ar revolta în masă, clica satanică care încearcă să preia controlul asupra umanității ar fi rapid spulberată! Vor veni curând, curând și acele vremuri!