Pentru suflet

Repere inspiratoare ale călătoriei noastre pe pământ

Dragi cititori,

Am primit de la un colaborator al nostru un mesaj foarte frumos, care dorim să îl oferim și dvs. Ne cerem scuze că nu avem sursa…doar distribuim mai departe.

INSTRUCȚIUNI PE CARE LE PRIMIM ÎNAINTE DE NAȘTERE…

 1. Veți primi 7 CORPURI diferite și o conștiință adormită. Veți avea nevoie constant să le treziți, să le dezvoltați și să le îmbunătățiți. Realizați cu calm că veți fi simultan în diferite dimensiuni și întreaga lume este în interiorul vostru.
 2. Va trebui să frecventezi o SCOALĂ numită Life on Planet Earth. Fiecare PERSOANĂ și fiecare EVENIMENT este MAESTRUL tău Universal.
 3. Nu există greșeli, doar LECȚII. Eșecul este o parte integrantă a succesului. Nu există victime, doar studenți și profesori.
 4. Lecția se va repeta în diverse moduri până când este ÎNVĂȚATĂ pe deplin. Dacă nu înveți lecțiile ușor, acestea vor deveni mai grele. Când le vei învăța, vei trece la următoarea LECȚIE…
 5. Problemele externe sunt o reflectare exactă a STĂRII voastre INTERNE. Dacă vă SCHIMBAȚI lumea interioară, lumea exterioară se va schimba și pentru voi.
 6. Durerea este un MESAGER care indică faptul că ceva nu este în regulă în unele dintre corpurile voastre.
 7. Lumea este diversă. RESPINGEREA ta și a celorlalți „așa cum sunt” stă la baza emoțiilor negative care îți distrug corpul.
 8. Nu există loc mai bun decât „aici”. Ești în LOCUL CORECT, unde trebuia să treci la o ÎNVĂȚARE în așteptare.
 9. Alții sunt doar REFLEXIA TA. Nu poți iubi sau urî ceea ce este în alții dacă nu reflectă propriile tale calități.
 10. Viața face cadru, dar fiecare își pictează propria poză. Dacă nu îți asumi RESPONSABILITATEA pentru pictură, alții o vor face.
 11. Toate răspunsurile sunt ÎN TINE. Tot ce trebuie să faci este să te uiți în INTERIOR și să ai ÎNCREDERE.
 12. Probabil vei uita aceste INSTRUCȚIUNI după ce te vei naște. Dar fii conștient de semne pentru că la momentul potrivit vei fi chemat să te TREZEȘTI!
Comentariile sunt închise pentru Repere inspiratoare ale călătoriei noastre pe pământ