Editorial

ADEVĂRUL iese la lumină! Cine îl mai poate opri?

Cu multă bucurie anunțăm VICTORIA de proporție a medicilor verticali, onești, care respectă jurământul lui Hipocrate, care au participat la Conferința cu titlul „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu pretext medical” din data de 10 februarie 2023

Conferențiari:

Dr Damian BACIU (00:06:27)

Dr Anca NIȚULESCU (00:20:20)

Dr Oana SECARĂ (00:51:17)

Dr Răzvan CONSTANTINESCU (01:15:57)

Dr Carmen OȚELEA (01:30:55)

Dr Tatiana URUIOC (01:46:12)

Dr Leon ZĂGREAN (02:00:11)

Dr Geanina HAGIMĂ (02:21:54)

Dr Adrian CACOVEAN (03:08:20)

Dr Dragoș DONULESCU (03:32:28)

M(r) Prof Dr Dan BĂZĂVAN (30:50:25)

Dr Alexandru PAUL (04:30:54)

Apoi urmează partea cu relatările victimelor pandemiei.

Surse:

Evident, după o luare de poziție atât de fermă, la care ”aleșii” nu se așteptau deloc, au apărut și niște ”neica nimeni”, care vezi Doamne ”protestează” împotriva acestor ADEVĂRAȚI medici curajoși, eroici, care au acum posibilitatea să expună clar dezastrul genocidul pe față la care a fost supus poporul român în acești ani ai terorii…. Noi deseori am incrimimat în paginile site-ului aducând dovezi peste dovezi, semnate de reputați oameni de știință , dovezi ale celor care au suferit și sunt mutilați pe viață după serul experimental, etc…. și suntem mândri că ne-am asumat această demascare și luare fermă de poziție! Adevărul iese ÎNTOTDEAUNA LA SUPRAFAȚĂ!

Sursa: https://petitii.aureliapp.ro/

Către: Colegiul Medicilor din România

În atenția Domnului Președinte – Prof. Dr. Daniel Coriu

Domnule Președinte,

Recent, medicii care au participat la Conferinţa Medicină bazată pe dovezi, sau dictatură cu faţă medicală?, din 10 februarie 2023, au fost acuzaţi de „transmitere de informaţii false” de către un ONG obscur numit Reţeaua de Solidaritate (nu au fost menţionate punctual și informaţiile false la care se face referire).

Atragem atenţia Colegiului Medicilor din România că poporul român și-a păstrat gândirea critică și capacitatea de a analiza ceea ce se întâmplă sub ochii noștri. Vedem excesul de mortalitate (mai ales în ţările supervaccinate), vedem valul de miocardite, infarcturi și tromboze precum și eforturile dumneavoastră în direcţia normalizării morţii subite. Incetaţi să ne insultaţi inteligenţa!

Semnatarii prezentei scrisori solicită să reţineţi următoarele:

(cititi si semnati scrisoarea deschisa afresata CMR)

Comentariile sunt închise pentru ADEVĂRUL iese la lumină! Cine îl mai poate opri?