Lumea în imagini și cuvinte

Semnele vremurilor…. cine le mai poate nega???

Dragi cititori, asistăm la izbucnirea din 2019 a unui conflict, (de data aceasta fără perdea) a cărei miză este însăși supremația, controlul asupra întregii umanități, asupra Pământului însuși! Toate profețiile biblice din Apocalipsa (tradus înseamnă revelație, dezvăluire, și nici decum sfârșitul lumii) apostolului Ioan se împlinesc rând pe rând… Cine credea că generațiile actuale vor trăi aceste vremuri…. apocaliptice???

A trăi pe Pământ în aceste vremuri presupune pentru toți locuitorii planetei albastre un test spiritual major, care va cerne spicul curat de grâu de întunecimea neghinei, care ne va scutura din temelii pe toți, într-o măsură mai mică sau mare; dar pentru NIMENI, REPET, NIMENI , nu va mai fi la fel…. ieșirea din starea de letargie este imperios necesară, iar dacă nu s-a putut cu binele, de bună voie, se face de nevoie, cu sabia deasupra capului, analogic vorbind! Oricum, toți care vom rămâne după această sui generis ”selecție” vom fi eroii, eroinele anonimi/e, dar NICIODATĂ UITAȚI a marii treceri de la întuneric la lumină!

Ca o confirmare a celor afirmate au apărut în țara noastră, dar și în zona arabă, la Mecca, după unele surse, fenomene RARISIME…. APA CARE I-A FOC! Evident, că sunt gaze care se aprind, dar manifestarea simultană a celor două elemente antagonice sunt explicate în Coran ca fiind unul dintre semnele sfârșitului lumii…. noi o traducem a lumii terorii și manipulării!

Această alăturare a celor două elemente poate fi interpretată ca și ieșirea din starea de obediență și acceptare, fără coloană vertebrală, mimetism, servilism, spirit de turmă, etc. care sunt caractecteristicile elementului subtil apă pervertite și nearmonioase, versus prezența focului care alchimizează aceste tendințe gregare și le transformă prin căldură și lumină, prin forța purificatoare a elementului subtil foc în CALITĂȚI! Enumerăm câteva: verticalitate, ascensiune către viziune proprie și autocontrol, capacitate de a acționa și a căuta soluții, discernământ, etc.

Postăm în subsolul paginii filmul şi link-ul, ca toată lumea să vadă și să se minuneze!


Comentariile sunt închise pentru Semnele vremurilor…. cine le mai poate nega???