Editorial

Cu cărțile pe față

Dragi cititori,

Asistăm de ceva timp la războiul pe față contra omenirii! Era și mai înainte, dar mai cu perdea, mai….ocultat! Acum știu că joacă ultima carte și numai fac efortul să se ascundă. Deja sunt două tabere care se luptă pentru supraviețuire: NOI, OAMENII, ei….distrugătorii umanității! Dar iată că ne-a parvenit un material foarte interesant, relevant, pe care îl inserăm după această introducere.

Sursa: Iulian R. ”Cu Hristos înainte și noi după EL

Cum acționează și gândesc kazarii !

La o conferință evreiască, 12 ianuarie 1952, la Budapesta, un evreu sionist, rabinul Emanuel Rabinovici, a vorbit în fața Consiliului de Urgență al Rabinilor Europeni.

Următoarele cuvinte fac parte din acel discurs care poate fi găsit în cartea lui William Guy Carr, Pawns in the Game, la paginile 105-106:

„Scopul pentru care ne-am străduit timp de trei mii de ani este în sfârșit la îndemâna noastră și, pentru că îndeplinirea lui este atât de evidentă, se cuvine să ne sporim eforturile și prudența de zece ori. Vă pot promite cu siguranță că înainte ca zece ani să treacă , rasa noastră își va ocupa locul cuvenit în lume, fiecare evreu fiind rege și fiecare neam un sclav.

Ne vom dezvălui în mod deschis identitatea cu rasele din Asia și Africa. Pot afirma cu siguranță că , copii albi care se nasc acum , va fi ultima generație de albi”.

Comisiile noastre de control vor interzice, în interesul păcii și al eliminării tensiunilor noastre interrasiale, albilor să se împerecheze cu albi.

Femeia albă trebuie să conviețuiască cu membrii raselor negre, bărbații albi cu femeile negre.

Astfel, rasa albă să dispară, căci amestecarea negrului cu alb înseamnă sfârşitul omului alb, iar duşmanul nostru cel mai periculos va deveni doar o amintire.

Ne vom îmbarca într-o eră de zece mii de ani de pace şi belşug, Pax Judaica, iar rasa noastră va domni necontestată asupra lumii. Inteligența noastră superioară ne va permite cu ușurință să păstrăm stăpânirea unei lumi de oameni metisați.”

Discursul spune mai departe:

… Suntem pe cale să ne atingem scopul. Al Doilea Război Mondial ne-a promovat foarte mult planurile. Am reușit ca multe milioane de creștini să se omoare între ei și să returnăm alte milioane în astfel de condiții încât să nu ne facă niciun rău. Mai rămâne puțin de făcut. trebuie făcut pentru a ne desăvârși controlul asupra proștilor de goyim”.

În continuare postăm un filmuleț edificator, care într-un mod metaforic arată ce se va petrece cu ”paraziții”, a se citi ”elita mondială”, când omenirea se va trezi plenar, și uniți în cuget, simțire și mai ales în acțiune dumnezeiască, vor distruge într-o clipită ”parazitul”!