Lumea în imagini și cuvinte

Dârele morții – chemtrails

Dragi cititori,

Cu toții am observat de ani buni apariția la unele avione dâre alb-cenușii care nu dispar în cateva minute, cum este firesc, când aceste dâre provin de la arderea combustibilului, și care se numesc contrails, ci care persistă ore, zile chiar și se întind, lățesc, cuprinzând tot cerul! Practic, apar în orice țară europeană cu precădere, dar și pe alte continente. Oare ce să fie? De ce subit, unele avioane lasă aceste dâre, în special când vremea este caldă, când nu bate vântul sau când nu plouă? Cu precădere când este senin iar oamenii ies la plimbare, la ”aer curat”, căci numai curat nu poate fi cu aceste dâre, sufocante, care fac aerul irespirabil, împiedică pătrunderea razelor de soare și măresc efectul de seră?? Altă întrebare pertinentă este aceea că după apariția chemtrails au început să se fluture lozincile furibunde, gen: ”se schimbă clima, se produc transformări planetare majore, să interzicem orice combustibil convențional folosit până acum, că altfel nu mai supraviețuim”. Acești ”ecologiști” vașnici, care tună și fulgeră, paradoxal, în lozincile lor furibunde nu pomenesc nici măcar un cuvințel despre chemtrails, NIMIC! SE VEDE CĂ AU FOST AȘA DE BINE SPĂLAȚI PE CREIER CĂ NU MAI AU PIC DE JUDECATĂ SĂ PRIVEASCĂ CERUL DE DEASUPRA CAPULUI ȘI SĂ VADĂ CE SE PETRECE! Doar execută ca roboții ordinele primite…. ce trist!

Noi nu avem nimc împotriva ecologiștilor autentici care trag semnale de alarmă asupra dezastrelor ecologice cum ar fi: despăduririle (România este edificatoare), poluarea cu cianuri, deversarea în oceanele lumii a fel de fel de deșeuri toxice, folosirea de substanțe letale pentru micro faună, cu efecte dezastruoase pentru albine, păsări, animale, oameni, mediu în general, etc., ci tragem un semnal de alarmă asupra mușamalizărilor criminale.

În articolul de mai jos (vezi linkul) aveți o descriere clară asupra acestei calamități, din multele, la care suntem supuși.

Postăm de asemeni și un scurt video, edificator, care arată, compoziția zăpezii.

Evident că ne putem proteja de aceste dâre ale morții. În paginile site-ului am expus în cadrul rubricii: ”SĂ FIM SĂNĂTOȘI” informații care întăresc sistemul imunitar și purifică ființa. De asemeni, sugerăm să evitați să ieșiți din case, pe cât posibil, sau perioade scurte de timp, când în aer se aruncă furibund aceste substanțe extrem de toxice. Protejați copii și bătrânii care sunt mai expuși și vulnerabili.